0

durumdan duruma o kadar çok değişir ki.bazen yalnızlık çok iyidir bazense yıkıcı derecede kötüdür.bazen insan yalnız kalmak ister bazense biriyle konuşmak ister.bazen o kadar ihtiyacı olur ki cansız bir nesneye dert yakınabilir.yalnız yapılmayı sevilen şeyler de vardır kişilerce.mesela bazen yalnız bir yürüyüş çok iyidir.müzik dinlerken yolda yürümek veya bazen gece saat üç dört gibi balkonda yalnız içilen bir sigara o kadar iyi gelir ki.sigaranın sessizlikten çıkardığı yanma sesini dinlersiniz sadece.onun dışında bazen arabaya atlayıp rotasızca sürmek ve bunu gece vakti yalnız başınıza yapmak bence çok mükemmeldir.insan en çok kafasıyla baş başa kalıp çıkmazdayken yalnız kalmak düşünmek ister.yalnızlık o yüzden hem gerekli hem de güzeldir.ama ne demişler her şeyin fazlası zarar

1

mesela benim tek başına yapmak istediğim bir şeyler de var çünkü tek başına oldum zaman daha o şeyden anlıyorum ve daha konsantre oluyorum toplumun içinde pek fazla konsantre olmuyorum ama bazı şeylerde de toplu içinde ve beraber yapmayı seviyorum çünkü bazı işlerim çok uğraş gerektiren ve tek başına beceremez insan sıkılır ve birilerinin yardımına ihtiyacı olur onun için tek başına da bir şeyler yapmak istiyorum ve kalabalık ortamda da.

0

aslında pek sevmem çünkü bazen kendimi anlamıyorum ama sıkılıyorum. o kadar yalnızlık diyorum yalnız kalmak istiyorum ama yine de yalnız da uzun süre olmuyor.. tek başına olunca insan bir süre sonra da yalnızlıktan sıkılıyor..

0

tek başına bir şeyler yapmayı tabii ki de çok seviyorum. mesela tek başıma yürüyüş yapmak spor yapmak mı çok hoşuma gidiyor. özellikle de alışveriş yapmak çok hoşuma gidiyor. insanlar genellikle arkadaş grubu ile alışveriş yapmaya çıkıyorum ya dışarıya çıkıyor ya da bir şeyler yapıyor ama ben genellikle alışveriş yapacaksan dışarıya çıkacak zaman yalnız çıkmayı tercih ediyorum.tabii ki de arkadaşlarıma da çıkıyor ama daha çok özel günlerde çıkıyor doğum gününde falan. diğer türlü hiçbir şekilde dışarı çıkmıyorum başkalarıyla. genellikle çıkmayı tek başına bir şeyler yapmaya gerçekten çok severim. birazdan insanlarla fazla uğraşmama gerek duyuyorum.

0

tek başıma bir şeyler yapmayı severim. çünkü işime karışılmasından çok hoşlanmıyorum. yemek yapmayı, temizlik yapmayı, alışveriş yapmayı tek başıma yapmak beni daha çok mutlu ediyor.

0

evet seviyorum bence herkes sevmeli de yalnızlık utanılacak yada kötü bir şey değil insanlar bunu anlarlarsa çevremizde ki sahte ilişkilerin oranının düşeceğini dahi düşünüyorum.

0

severim.kalabalıkla vaki geçirmeyi daha ok severim.ama kendi başına zaman geçirmeyi bilen bir insanım.kekler , börekler yaparım kendime. açarım bir film.uzanırım koltuğa.kış mevsimiyse alırım battaniyemide. alın size en iyi kendinle zaman geçirme yöntemi.karışan yok,öteden beriden gelecek ses yok.ben kendi başıma sinemaya gitmeyi de severim.sanırım çoğu insan yalnız gitmeyi sıcak bakmıyor ama ben neden olmasın diyenlerdenim.

0

evet tek başıma bişeyler yapmayı çok severim.
kendimle yalnız kalmak çok hoşuma gidiyor.
daha çok düşünebilme fırsatı buluyorum.
ayrıca tek başıma sinemaya gitmekten ve bir yerlerde oturup kahve içmektende çok hoşlanırım.

1

şahsen ben tek başıma bir şeyler yapmayı severim. insanın kendi ile yalnız kalmaktan mutlu olabilir, bu da kendine olan saygısından ve güveninden kaynaklanır. zeki insanlar kendisi ile başbaşa kalma konusunda daha iyidirler. böyle bir araştırma sonucu okumuştum.

0

tek başıma yaparım zaten her şeyi temizlik olsn hep tek yaparım sadece dışarıya tek çıkmayı sevmem canım sıkılır çünkü ama normalde geri kalan herşeyi tek başıma yaparm