0

tek olduğum zamanlarda yemek yapmayı sevmiyorum hatta tek başıma yemek yemek de hoşuma gitmiyor. fakat birine yemek yapmayı çok seviyorum. o yüzden sanırım yemek yapmak!

0

yemek yapmaktan hiç zevk alamıyorum . öğrenciyken yapmaya çalışırdım fakat elime yüzüme bulaştırır hiç beceremedim doğrusu . bu sebepten yemek yemek daha cazip gelir . yemek yapmak makyaj hiç hoşlanmıyorum . zaten pek beceremem de özellikle prinç pilavına karşı antipati oluştu bir türlü tutturamıyorum kendisini . bir poşet pirinç pilavının çöp olduğunu bilirim malesef ki . bence ben mutfaktan uzak durmalıyım .

0

ben ikisinden de zevk alıyorum desem... hatta yemek yapıp yedirmeyi de çok severim ben...

0

eger sanata ilginiz var ise size yapmak daha zevkli gelecektir,ama daha kolsy elde etmeyi seven birisi iseniz size yemek yemek daha zevkli gelecektir.
ha bana gore ise;ben yemeyi seviyorum.:)
ama yine de bi ugras vermek guzel bir tat olusturmak da ayri zevkli.

0

yemek yemek, yemek yapmaktan daha keyiflidir.

0

bence yemek yapmak daha zevkli bir olay ortaya güzel bir şeyler çıkarmak erkesin harcı değildir bu yüzden insanlar yaptıkları güzel şeylerle gurur duyarlar yemek yapmakta her insanın olmasa da bir kısım insanın en büyük zevklerinden biridir yemek yemeyi herkes bilir. ancak yemek yapmayı herkes beceremez becerebilen insanlar içerisinde iseniz bu çok büyük bir ayrıcalıktır bence.

0

bu aralar diyette olduğum içiçn yemek yapmak daha eğlenceli geliyor

0

tabikide yemek yemek daha zevkli cünkü hicbir zahmete girmiyorsun ama yemek yapmayı seven insanlarda var ama yemek yemek daha zevkli

0

ben genelde yemek yapma ya daha çok seviyorum ve yaptığım yemeklerin beğenilmesini de arzu ediyorum genelde tatlı tuzlu pastalar kurabiyeler yapmak daha çok hoşuma gidiyor yemekle pek fazla aram yok yemeyi sevmiyorum ama yemek yapmayı pasta börek yapmayı çok seviyorum böyle işte

0

yemek yapılması daha zevkli çünkü istediğin gibi şekillendiyorsun ve en önemlisi lezzeti sana ait düşünsene sen yaptın bu yemeği sonuçta senin eserin elinin emeği

0

yemek yemek çok daha keyifli yapmak zahmetli iş.

0

yemek yemek daha zevklidir bence beceremem yemek yapmayi

0

yapmayı sevmem yemegi yemek daha zahmetsiz

0

benim icin tabiki en cok yemek yemeside benim icin daha guzel fikir olarak tabiki yemek yapaninda verdigi emek farkli.ama onunda yapan icinde ayri bir guzelligi vardir diye dusunuyorum.

0

bana göre yemek yemek daha zevkli ve eğlencelidir çünkü o yemek sizin önünüze gelince hiç emek vermediğiniz o muhteşem lezzetler sizin için önünüzde beklemekte oluyor.
mesela akşam yorgun argın işten çıktınız ve eşiniz ya da ev hizmetlisi çalışanınız sofrayı hazırlamış bulunurlar,ve siz de sofraya oturur ve o sofra da sizi bekleyen yemekleri yerken müthiş zevk alırsınız işte bu yemek yemektir ve yemek yemenin zevki saatlerce onu yapmaktan çok daha zevklidir ve eğlencelidir.
ne demiş atalarımız can boğazdan geçer ee işte bu yüzden yemek yemek benim adıma her zaman yemek yapmak gibi zahmetli bir işten daha keyiflidir.
yaşasın eve gelince hazır olan sofra yaşasın yemek yemek.

0

yemek yapmak daha zevkli ama yaptığın yemeği yemek daha zevkli bana göre tabiki.

0

yemek yemek daha zevkli herkes bunu kabul eder yani

0

bi asci olarak yemek yapmak daha zevkli..

0

yemek yapmak daha zevkli. türlü kombinasyonlarla bir şey hazırlamak ve ortaya çıkarmak daha büyük keyif veriyor. her seferinde farklı şeyler denenerek ortaya çıkışlarını izlemek daha eğlenceli. yapım aşaması ve sonuç arasında aldığım zevk yemek yemekten daha fazla.

0

ikisi de ayrı güzel bence ama ben yemek yapmayı daha çok seviyorum yemek yemekte ayrı güzel ama yemek yapmayı hele bir de güzel olunca beğenilince sevdiğim insanlara yapınca dahada mutlu oluyorum.