0

kankaaaa.... seni cok özlediimm... ne zaman geleceksin? :) ben de kendimi tanitayim. 26 yasindayim. kitap okumayi cok severim. biliyorsun sende bu durumu. iste malum kitaplarda pahali oldugu icin, suanda da issiz oldugum icin bu sitede takiliyorum. yine musait oldukca az cok buraya girip birseyler yazmaya calisiyorum. hayat sartlari zor biliyorsun ki. hele istanbul gibi bir sehirde. istanbul'da yasiyorum bu arada bende. :) iste boyle bir sehirde de issiz olmak tamamen can sıkıcı. iste napalim burada da ufak tefek ihtiyaclarimizi karsilamak icin bulunuyorum. diger yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum. :d :d saka bir yana en azindan kurus kurus da olsa para kazandigim bir ter var en azindan. ;)

0

merhabalar en 25 yaşındayım muhasebe bölümü mezunuyum ancak iş bulamadım. işsiz olduğum içinde buradayım. daha doğrusu evdeyim demeliyim uzun süredir. bu siteyi daha önce araştırdım ve beğendim burası güzel bir site özellikle hem kazanç yönünden güvenilir olması hemde bilgi sağlaması işe yaramadı güzel mantıklı bir kurgu yani. bu site de olma amacım kazanç sağlamak ve tabiki bilgi edinmek vaktimi boşa değerlendirmektese burada olmak daha iyi geliyor enazından. ara sıra giriyorum be bir şekilde sorulan sorulara vicevap veriyor veya soru soruyorum böylece birşeyler yaptığımı işe yaradığını düşünüyorum bşr şekilde zaman geçiriyorum işte hemde kazanç sağlamış oluyorum ve böylece de bilgi edinmiş oluyorum bu güzel tarafı. kötü olan tarafı sadece çok zaman alması ve kazançların çok düşük olması neysek 2x kazanç sistemi var buna da şükür. bunun dılınd agemellikle evde vakit geçiriyorum kitap okumayı severim dışarıda temiz hava alırım arkadaşlarımla gezerim muhabbet ederim. iletişim kurmak kitap okumak temizlik yapmak film izlemek doğayla iç içe olmak gibi çeşitli hobiler sahip biriyim. 25 yaşındayım üniversite bitti zonguldak'a muhasebe bölümünü okudum. okul biteli 2, 5 neredeyse 3 yıl oldu. ancak maleswf kendi alanında iş bulmak zor çünkü tecrübe istiyorlar. bunların da etkisi var genel olarak iş bakıyorum bir yandan da. yani geçim zor biliyorsunuz. bende bir şekilde ufsl tefen bile olsa burdna kazanç sağlamaya çalışıyorum bu site güzel siteyi sevdim enazından güvenilir olmasıydı benim için önemli olan ve gerçekten ödemelerini aldığım zaman güvenilir olduğunu gördüm. hiç yokta iyidir boş oturmaktan da iyidir bir şekilde ihtiyaçlarınızı karşılamanın yardımcı oluyor iyi de oluyor aslında güzel bir site güzel bir kurgu. hem kolay hemde kullanışlı olması.

0

benim adım tanju 32 yaşındayım aslen samsunluyum ama antalya'da oturuyorum burada kendi işimi yapmaktayım evliyim 2 tane kızım var 8 ve 6 yaşlarında benim işim ise yazılım ve kurumsal siteler kurmaktır bunun üzerine çalışmalar yapmaktayım buradaki amacım ise vaktimin çok olduğundan dolayı tabii ki hem bilgilenmek hem bildiğimi aktarmak en önemlisi de insanın boş zamanlarında gerçekten ihtiyaçları olduğu için para kazanmaktır zaten kimsenin bu konu haricinde burada olacağını zannetmiyorum teşekkürler.

0

kendimi tanıtayım. tabi tanıtıyım hemen... :) 26 yaşındayım. istanbul'da yaşıyorum. şuan için işsizim. iş bulamıyorum malesef. birde bu son zamanlarda bırak iş bulmayı, eleman çıkarılıyor çoğu yerden. burada da belki 3-5 kuruş birşey kazanırım da elime ufak tefek para geçer dedim. yani en azından hem iş ararken hem burada vakit geçiriyorum günümün çoğu zamanını. en azından uğraşmadım demem, denemedim demem. hayat pahalılandı baya. hemde istanbul gibi bir yer yani.

0

ben 20 yasindayim. 2 yillik tibbi dokumantasyon ve sekreterlik okudum. yeni mezun sayilirim. su an evdeyim. biraz kendime dinlenme verdim. kış günü biraz sartlar zor. yazin iş basvurularinda bulunacagim. burayi internette tesadufen gordum. bi bakayim deneyeyim dedim. hem sorup hem cevaplamak mantikli geldi o yuzden burayi sectim. burda oldugum icin cok mutluyum.

0

ben döne baran bolu merkezde yaşıyorum aslen sivasliyim burda evliyim tavsiye üzerine buraya girdim yeni katıldım inşallah güzel platforma benziyor inşallah daha kazancli vede daha güzel olur

1

on dokuz yaşındayım iki bin doğumluyum adanada yaşıyorum çukurovada hukuk fakültesinde birinci sınıfta öğrenciyim dostum yani takılıyorum burda bilgi birikimi falandı filandı derken yaşadığımız bildiklerimizi paylaşmak için geldim aslına bakarsan çok güzel bir platform olduğunun kanaatindeyim hoşuma gidiyor burası modlar da güzel çalışıyor burdaki amacım da kitap kütüphane parası çıkarmak kütüphaye üyelik paramı burdan çıkarıyorum hem de eğleniyor öğreniyorum güzel platform yani arkadaşlarınıza da bol bol tavsiye edin çünkü ilerde çömez özelliği gelecek sizin gibi çok para kazanamayacaklar muhtemelen burası böyle devam ederse çok çok büyük bir platform olacak ilerde inşallah göreceğiz güzel günler.

2

buraya tavsiye üzerine geldim. amacım vakit geçirirken para kazanmak. benzer bir siteden geldim. burası oraya gore ortam olarak da kazanç olarak da çok daha iyi. umarım ileride daha iyi olur.

1

23 yaşındayım, 2 yıllık bankacılık ve sigortacılık bölümünü okudum, şu an 4 yıllığa maliye bölümünden tamamlıyacağım, şuan işsizim
buraya gelme amacım ablalarım burda olunca onları yalnız bırakmak istemedim peşlerine takılıp geldim:)

1

kanka beni biliyorsun az çok. 26 yaşındayım. üniversite mezunuyum, şuan işsizim. iki üniversite mezunuyum bu arada. biri örgün öğretim. kocaeli üniversitesi halkla ilişkiler ve tanıtım bölümü diğeri açıköğretim fakültesi tarih bölümü. kitap okumayı çok seviyorum. artık bu konu malumunuz :d :d kendi kitaplığımı büyütme peşindeyim. bu sitede de ilk amacım para kazanmak tabi ama para kazanırken de araştırma yapıp yeni bilgiler öğrenmek. siteyi çok sevdim bu yönüyle. birşeyler öretirken para kazanıyorsun. :)

0

ben 26 yaşında 1 çocuk annesiyim istanbulda yaşamaktayım hayatta en çok değer verdiğim şey ailedir kitap okumayı müzik dinlemeyi çok severim burada bulunma amacım ufak tefekte olsa ek gelir elde edip evimin veya kızımın bir eksiğini tamamlamak aynı zamanda eğlenmek ve bilmediğim konularda bilgi edinmek

0

24 yaşındayım sivaslıyım çağrı merkezinde çalışıyorum burayı da boş vakitlerimde değerlendiriyorum

0

ben furkan. 16 yaşındayım. izmir/konak'ta yaşıyorum. lise 10. sınıf ögrencisiyim. burayı samimi bulduğum için burdayım.