0

kötü alışkanlığım ne yazık ki fazla sigara kullanıyor olmamdır . mide rahatsızlığıma rağmen icmekteyim ve beni oldukça rahatsız ediyor . alkol de kullanırım ama çok sık degil ve mide dolayısıyla zaten nadir içerim . sigara maalesef .

0

aslında buna bir çok örnek verilebilir . mesela uyuşturucu madde kullanmak kötü bir alışkanlıktır. sizi kendine bağlar ve esir aciz bir hale getirir . fazla içildiği zaman alkol kötü bir alışkanlıktır sağlığınızı köyü şekilde etkiler . sigara zaten kötü alışkanlıkların başında gelir . erken yaşlanmayı erken öldürmeyi sağlığa olan zararlarını bilmeyenimiz yok sanırım .bu sebepten sigarada kötü bir aliskanliktir. küfür etmek, saygısızca ahlaksizca davranmakta kötü bir alışkanlıktır . davranışlarımız ve tavırlarımizca yaptığımız bazı kötü alışkanlıklardan olabilir .

0

normalde kötü alışkanlık deyince sigara v alkol akla gelir ama benim öyle bir alışkanlığım yok sadece kararsız olma gibi bir alışkanlığım var . ben bir konuda fazla kararlı olamıyorum. bu huyumdan muzdaribim o yüzden kendimi kötü hissediyorum ama huyuma engel olamıyorum.

0

kötü alışkanlıklar her insanda olabilen bir şey kimine göre sigara içmek kötü alışkanlık kimine göre herkese değer vermek kötü alışkanlık. ben ne sigara kullanırım ne de sigara içerim, kumarda oynamam. hatta iddia bile oynamadım bu zamana kadar yılbaşı bileti dahi almadım. hak etmediğim bir yerden gelen parayı da asla kabul etmedim. benim kötü alışkanlığım bazen sevdiklerimi kırmamak için bana kötülük yapan insanları hala hayatımda çıkaramıyor olmak, onları alttan almak, bazen aşırı sabırlı olmak...

0

bir çok kötü alışkanlık vardır bunların hepside bende mevcut bir şeye çok çabuk bağlanma ve bunun sonucunda doğan bir çok kötü hadise ve ardından gelen silsileler bu durum bir çok kişiye zarar verir bağlılık olarak insan yer kişi resim besin bunalar 2-alkol ve madde bağımlılığı hem para hemde vücuda zararlı ailevi ve sosyal çevredeki sıkıntılarada yol açıyor malesef 3-gece sokaklarda gezme alışkanlığı arkadaşlarla sabaha kadar eğlenmek ve bunun yanında aileye de haber vermeme onalrın seni merak etmesi ve bide onlarla fazla vakit geçirememek dersler aksatmak kız arkadaşımı boşlamak kısacası geleceğimi bir kenara atmak 4-sosyal medyada takılıp kızlara bakmak ınstagramda keşfette gezip zaman kaybı yapmak 5-çok para harcamak haddinde fazla bir şekilde kredi çekmek borca girmek sonra onları kaptamak 6- yeme içme saatlerinin düzensiz olması ve bundan ötürü sağlımızın zarar görmesi 7-cinsel arzular bir kere seviştinmi ucu yok bir çok defa yine sevişmek istiyorsun 8-toplu taşıma araçalrında yüksek sesle telefon konuşmak ve insalrı çeşitli ynden rahatsız etmek 9- çok şaka yapmak ve bunun sonucunda insalrın yanlış anlaması ve kavga çıkması 10-çorapalrı saolnda bırakmak düzensiz olmak

0

en kötü alışkanlığım açık sözlü olmam. bu yüzden iş ve atkadaş kaybetmişliğim var. bazen politik olmak lazım.

0

kötü alışkanlık nedir ki kötü alışkanlık deyince insanın aklına ilk gelenler sigara alkol kumar bence saçma hayatımız da okadar kötü alışkanlıklarımız var ki bence saysakta bitmez basta küfür,büyüklere saygısızlık küçüklerimize çocuklara taciz kadın dövmek hırsızlık yapmak cana kastetmek komşunun onun bunun dedikodusunu yapmak arkadaşı birbirine kırdırmak düşürmek daha nicesi bunlar düzğün bir alışkanlık mı hayır hayat o kadar kötü bir yere gidiyorki dileğim temiz bir dünya bırakalım çocuklarımıza benim kötü alıikanlığım yok diyemem ama yukarı dakinlerden olmadığı için şükrediyorum .

0

sigara,alkol diyebilirim ama alkolü sürekli bir şekilde kullanmıyorum o yüzden sadece sigara diyebiliriz

0

günümüzde artık kötü alışkanlık kavramı sigara alkol uyuşturucu gibi temel gerekçelerin haricinde başka konulara da kaydı. bunlardan ilki bireylerin sosyal medyayla çok fazla vakit geçirip kendi çekirdek ailesi ile ailesi ile yeteri kadar vakit geçirmemesidir.bu aslında tahmin edildiğinden daha birçok büyük etkiye sahip bir yeni moda bir kötü alışkanlıktır.aile fertlerinin birbirlerinden kopması araya soğukluk kırgınlık girmesi veya paylaşımın azalması sonucunda aile bağları'nın zayıflaması ve bunun sonucunda da kişilerin olur olmadık kişilerle bağlantı ve ilişki kurmaya çalışarak aileye zarar vermesidir. bunun yanında günümüzde artık aşırı iyi niyetli olmak da bir kötü alışkanlık haline gelmiş gibi duruyor çünkü çoğu art niyetli insan tarafından kullanılmaya müsait ve bu kullanılması sonucu kişi zarar görmeye yoğun şekilde devam ediyor. son olarak da kötü alışkanlık olarak söyleyebileceğim vicdan duygusunun gitgide insan ilişkilerinde yok olması ve bunun sonucunda da sinirli asabi ve anlayışsız insanların çoğalması geliyor. bu saymış olduğum kötü alışkanlıklar içerisinde var olduğunu düşündüğüm belli oranda aşırı iyi niyetli olma ve sosyal medya çok zaman ayırma konularında kendime muzdarip olarak görüyorum.bu farkındalık oluştuğu için de bununla ilgili kendime dönük çalışmalar yapmaya devam ediyorum.

0

telefonla fazla uğraşmak maalesef çok zaman geçiriyorum

0

kötü alışkanlık olarak telefonla fazla vakit geçirmek diyebilirim

0

kötü alışkanlık sigara,alkol,uyuşturucu,hap,esrar vb bunlar kötü alışkanlık ama sade bunlar değil küfür etmek düzgün konuşmamak saygısızlık yapmak bunlar bence kötü alışkanlık'tır kötü alışkanlığınız olmasın.

0

güzel bir soru kötü alışkanlığım iyi olamam galiba pek kimseye hayır diyemiyorum.

0

hak etmediği halde insanlara fazlaca değer vermek sürekli af etmek sürekli yeniden başlamak benim en büyük kötü alışkanlığım

0

bneim kötü alıskanlıklarimin başinda insanlara güvenmektir.onlari kendim gibi görüp yufka yürekli olmakdir.ama bu kötü alıskanlıksa ne deyim sevmek sevilmekde benim en bütük alıskanlıklarimdan birisi benim herzman kenarda birisini görsem gercekden ihtıyacı olana yardım eli uzatmakdır.

0

kötü alışkanlığım çok iyilik sever bir arkadaş olmam çünkü çok kazık yedim bu yüzden.
ve bilgisayara ve internete çok bakarım bunlar başka bir alışkanlığım yok.

0

allaha şükür benimde öyle aşıŕı kötü huylarım yok ama arkadaş ortamı herşeyi yaptırıyor bence arkadaş ortamı çok kötü arkadaşlar arkadaşlarınızı iyi seçin derim he bu arada benim kötü huyum vurdumduymazlık işime gelmeyeni yapmam ders fazla çalışmam

0

kötü alışkanlığı fazla para harcamak. sevdiğim herşeyden bir tane daha alma isteği ve beğendiğim birşeyi sonra para lazım değilmiş gibi harcamam.

0

tek kötü alışkanlığım sigaradır çok sinirli ve agrasif bir insan olduğum için sigara içerim ama aşırı içmem . herşeyi dozunda bırakmak gerekir . bir insanın sigaradan kanser olma ihtimali sinir stresten kanser olma ihtimalinden daha azmış bunu duyduktan sonra sigarayı tabi içmeyi çoğalmadım yada azaltmadım günde en fazla 4-5 adet yetiyor fazlası zaten nefes alışverişimi etkiliyor halsizlik ve baş ağrısı yapıyor bu yüzden fazla içmiyorum . ne kadar zamandır içiyorsun diye soracak olursanız 3 yıldan fazla oldu arkadaş ortamında başladım keşke içmeseydim diyorum bırakmak elimde ama çok denedim ama bir ortama girince aklımdan çıkıp içiyorum bu yüzden de bırakamıyorum siz siz olun arkadaş ortamınızı iyi seçin sahada kötü yollara sürükle ye bilirler . ben tek sigara oldu hayatıma zarar veren arkadaş ortamı yüzüne ondan sonra bunun bana zarar verdiğini anlayınca arkadaş ortamıma çeki düzen verip düzgün insanları hayatıma sokmaya çalıştım eğer o arkadaş ortamına devam etseydim sadece sigara değil diğer kötü alışkanlıklar ada başlayabilirdim . siz arkadaş ortamın a dikkat edin benim düştüğüm duruma düşmeyin . ben nedense çok konuşuyorum böyle konularda çok fazla uzun tuttuysam özür dilerim hakkınızı helal edin .

0

en kötü alışkanlığım sigara içmek, herşeyi kafaya çok takmak ve gece geç yatmak.