0

bence tamamen kişisel bir soru. nasıl, her dram filminde herkes ağlamıyorsa, ya da korku filminde herkes korkmuyorsa hatta kimileri gülebiliyorsa; sonu kötü biten bir film için de herkesin görüşü aynı olmayacaktır zannımca.

0

bu bir kriter değildir, senaryonun olay örgüsü ve oyunculuklara bakarak değerlendirmek gerekir.

0

hayır bırakmaz. çünkü her filmin sonun güzel bitmesi hiç inandırıcı olmuyor. sonuçta biraz hayattan esinleniliyor. ve hayattaki herşeyin sonu güzel bitmiyor ne yazık ki.

0

sonu kotu biten filmlere iyi film demiyorum malesef hayal kirikligi yaratiyor bende umdugumu bulamiyorum,anlamsız geliyor,beklentiyi karsilamiyor o anda direkt soguyorum filmden.filmin sonu beni tatmin etmeli her zaman genel olarak da boyle dusunuluyor.

0

evet sonu kötü biten bir çok film veya dizi izlemişimdir. izledigimde hissettiğim şey daha çok burukluk olmuştu . çünkü insanın içine birşey oturuyor sanki . değişik bir his üzülüyorsunuz o yüzden sonu kötü biten dizi veya filmler beni etkiliyor

0

hayır bence hayatın gerçekliği yansıtılmak isteniyorsa filmler kötü de bitebilirler

0

hayır tabı ki. sonuçta her zaman mutlu son diye bir şey yok ki. filmin çekimi, konusu, senaryosu, oyunculuğu, sesi o filmin kalitesini belirleyip iyi ya da kötü diyebilme fikrini bize verir.

0

illa sonu kötü bitti diye bir film beğenilmez mi? böyle bir kaide mi var? tabiki de böyle bir kaide yok, beğenilir ne olursa olsun.filmlerin her bir sahnesi senaryolarla bütünleşerek izleyicilerle buluşuyor, bazen hüzün bazen mutluluk yer alacak.bir filmin başrol karakteri filmin sonunda ölse bile, o filmin yapımına bu gölge düşemez asla.leonardo di caprio'nun köstebek filminde ve christian bale'nin prestij filminde başrol oyuncuları ölmektedir filmin sonunda ama bu iki film de çok baştan sona sürükleyici,çok harika başyapıtlardır.her filmin sonunda masallar gibi iyi bir sonla bitecek olması gibi kural da yok, hayatta olabilecek herşeyi göz önüne alarak olaylara bakış açımıza geniş almalıyız.

0

hayır ama insan yapımı şeyler. niye bizi mutlu etmek yerine uzuyorlar. hepsi mutlu bitsin.

0

filmler hayatlardan kesitler sunar. yaşanmışların ve yaşanacakların beyaz perdeye aktarılmasıdır filmler. hayat nasıl her zaman mutlu bir sonla bitmeyecekse filmin sonuda her zaman mutlu bitmeyebilir.

0

evet her zaman izleyici sonu iyi biten filmleri izlemeyi ister.sonu kötü bitince insanlara imaj olarak kötü çağrışımlar gelir.onu kötü hatırlatmalarına nedendir.izlenimi kötü şekilde insanlarda iz bırakır.izledigim filmlerde ben genelde sonu kötü biterse kötü izlenim oluşur.herkeste de bu böyledir gibime geliyor.