0

para şu an bu hayatta vazgeçilemeyen bir araç biçimine gelmiştir diye düşünüyorum. şu ana kadar paranın bir keyfini çıkaramadım.umarım yakın zamanda kadarın ancak param olunca şımarmak çünkü çoğu insan para bulunca gerçekten çok şımarıyorlar buna çok şahit oldum.umarım ben öyle bir kişilik olmam kendime bu konuda güveniyorum. ancak ne olur ne olmaz para her insanı değiştirebiliyor.

0

yani bu hayata geçirmek için bence para şart ne yazık ki daha paranı tatlı yüzünü tanışamadım inşallah evde düzgün tanışırım diyorum. yani zaten para gelse de böyle elimizde uçup gidiyor geçinmek çok zor olduğu için para maalesef kalmıyor. mesela birikim bile yapamıyoruz. hayat şartları çok zorlaştı keşke böyle hiçbir şeye zam gelmesi her şeyi ucuz olsa bir müslüman ülke olarak bence çok güzel olur ama işte türkiye'de yaşamak da çok zor ,dünyada yaşamak çok zor.

0

paran varsa rahatsın güçlüsüdür en basitinden paran varsa taksiye biner gidersin yoksa otobüs e biner birde üstüne beklersin sıkış tıkış gidersin bir de sanki sen hiç insan değilmişsin yorulamazmışsın gibi yaşlıların bakışlarına maruz kalırsın yer vermeni beklerler

0

valla kardes ben sana nasil anlatiyim.
ben bu hayati son 5-6 yildir yasiyorum.:)
bura da olmamin en baslica nedeni de zaten para degil benim icin.
biraz ego gibi oldu ama gercekten de boyle ama.