0

çok dardayım bu zamanlar ciddi anlamda geçim sıkıntısı çekiyorum . ve benden 3 yaş büyük dayımın öresiyle başladım . allah ondanda sizden de razı olsun :)))

0

tht (turkish hack time) sayesinde tanıştım şuana kadar bir sıkıntı ile karşılaşmadım sorumanide inşallah bundan sonra da karşılaşmamak isterim daha ödeme almadım inşallah ödeme alınacak tutarak gelince hemen ödeme yaparlar yaparlarsa zaten blog sayfam falan var orada paylaşacağım bakalım ne yapacak soru başına iyi bir rakam veriyor diyebilirim bir kaç tane daha böyle site var onlarda cevap verince hemen ödeme anlamıyorsun bu yönden kötü ama sorumani hemen cep cüzdanımıxa geliyor para bu yönüyle iyi bakalım eğer ödemedede sıkıntı çıkmazsa burası en iyisi

0

instagramda bir arkadaş sayesinde başladım ve buradayım zaten böyle güvenilir siteler arıyordum ve suanda buldum ilerde daha çok para kazanırım umarım çünkü benim paraya ihtiyacım var ve burada soru cevaplayarak kazanabiliyorum bu çok guzel birşey. sorumani ekibine burayı kurdukları için teşekkür ediyorum.

0

youtube'a yazdım ki internetten nasıl para kazanılır yazdım youtube'a baktım ve bir sürü video izledim oradan da izlediğim videolardan birkaç tane site buldum yaptığım siteler yani para kazanmaya çalıştığını siteler çok kötüydü berbattı para kazanmak çok zordu o yüzden daha fazla araştırmaya başladım ve sorumaniyi buldum bu sorumani den daha iyisini bulamadım şu anda hala sorumani ile devam etmekteyim.

0

internette sürekli bunun gibi sitelerin araştırmasını yapıyordum sorumani denk geldi ilk başta saçma geldi ne alaka dedim sorulara cevap vererk nasıl kazanç sağlanabilir ki dedim ama üye olduktaan pişman olmadım eğer bide ödeme alabilirsem çok daha iyi olacak

0

sevdigim bir arkadasimin sayesinde tanistim.evde bos kaldigim icinn degerlendir dedi link atti ve suan burdayim gayette eylenceli bir uygulama harikasinzzzz :d

0

sorumaniye bir siteden geldim ama bırakıcagım

0

başka bir siteden tanıştığım arkadaşım vardı o tavsiye etti. onun aracılığıyla bu siteye geldim. ve şimdilik çok memnunum. bakalım paramı da çekebilecek miyim ne kadar güvenilir merak ediyorum.

0

para sıkıntısı içindeydim lise öğrencisiyim çünkü herkes bilir durumları emonomi de kötü ailedende fazla isteyemiyor insan youtubada internetten para kazanma yollarını ararken çıktı karşıma o gün bugündür beraberiz.

0

ben sorumaniyle tamamen rastgele tanıştım.pa

0

sevgilim kullanıyordu merak ettim ve üye oldum.hatta başta saçma geliyordu bana .ama yavaş yavaş ben de kaptırdım birazcık kendimi.

0

valla ben ilk basta para icin oldugunu bilmiyordum bile :d aradigim soru karsima cikti sonra baktim para felan mevzusu var dedim para paradir uye oluyum :) sonra zaten ek kazanc tarzinda reklamda vermis sorumani onu sonra gordum.
ama burda olmam benim biraz yanlis anlasiliyor tabi :)

0

sorumaniyi kendim buldum evde yapılabilecek işlere baktım ve bir çok siteye üye oldum olmadı sonra hepsinden teker teker vazgeçtim sorumaniyi hala kullanıyorum ve gayet memnunum şimdiye kadar hiçbir sıkıntı çıkmadı bundan sonrada çıkacağına inanmıyorum aksine daha güzel bir site haline gelecektir kendi kendime evde araştırma yaparken bulmuştum .

0

sorumani ile tanışmam facede dolaniyordum biri 25 tl kazanmış onu atmış ödeme kanıtli site falan diye bende linkten üye oldum iyikide paylaşmış bende şu ana kadar 30 tl bir ödeme aldım şu an içinde 13.50 kuruşum var sorumani çok güzel bir sistem hem soru cevapliyoruz hemde para kazanıyoruz bence çok güzel bir şey.

0

sorumani ile tanışmam şu şekilde oldu instagramda bir takip isteği. gördüm kabul ettim arkadaş bir link attı ondan sonra ufak bir araştırdim ve üye oldum pişmam değilim
zamanı kaliteli geçirmemi sağlıyor neler billip bilmediğimi farkediyorum bazen bazı soru ve cavplara gülüyorum güzel bir site tavsiye ediyorum ama henüz bir referans yapamadım

0

ben daha önce bu şekilde bir uygulama kullanıyorum. baktım harika bir uygulama hemen kaydoldum.

0

bi facebook sitesınde gördum ve üye oldum henüz nasıl işlerın yurudugunu bilmiyorum

0

internette başka bir sitedeyken birden önüme ona benzer bir reklam çıktı girdim içeri ve bağımlısı oldum.kazançları felanda gayet iyi müthiş bir site olduğu için bırakamıyorum.site gayet başarılı bir site.

0

ben başka bir sitededeydim. zaten ben o siteden çıkmak istiyordum çünkü çok abaza vardı bir arkadaşımın tavsiyesi ile geldim buraya iyiki de geldim. gerçekten de çok beğendim yani burada da kalmaya devam edeceğim zaten diğer sitelerde en güzel yer bence burası hatta diğer sitelerden üyeliğimi bile iptal ettim, yani girmiyorum bile sorumani ye gerçekten çok beğeniyorum çok seviyorum hiç sıkılmadan burada hep aktifim burada en azından eğleniyorum, bilgiye ediniyorum ,para kazanıyorum param da yatıyor güvenilir bir site yani seviyorum bu siteye seviyorum çok samimi çok güler yüzlüler.

1

bir arkadaşına verirse değil geldim ve gerçekten çok güzel bir site olduğunu söyledi bana ben de birkaç gün denedikten sonra baktım ve gerçekten çok beğendim. şu anda hep aktif kalmaya çalışıyorum.işim olmadığı zamanlarda daha da yeni yeni yenilikler gelmeye başlıyor bu büyük bir gelişme bence.