1

benim de 3 tane referansım var yani benim referanslarım 3'de öğrenci olduğu için pek fazla aktif olmuyorlar ara sıra giriyorlar ben de bir miktar referanslardan kazanmışım ama benim referanslarım genellikle bu ay da çok sınavları var ve pek fazla katılmadığı için pek fazla kazancım olmadı referanslardan ama sınavları bittiği zaman onlar da benim gibi aktif olup hem kendilerine hem de bana kazandıracaklarını düşünüyorum.

0

benim de referanslarım var tabii ki inşallah onlar sayesinde ben de kazanç elde etmeyi istiyorum bazı kişiler için ilk başta güzel geliyor ama sonrasında yazmaktan sıkıldıkları için vazgeçiyorlar daha basit bir şey arıyorlar bilinmeliki emek verilmeden hiçbir şey elde edemezsiniz.

0

günlük refransiz 90 tane soru çözerken bide soru sorarsan o şekilde iyi olur

1

hayırlı olsun. her konuda çok hızlı adımlar atıyorlar. umarım site gelişir referanslarımızla daha çok reklam alır ve daha çok kazanırız. güzel bir ek gelir kapısı olur.

0

vayyy. çok iyiymiş. bize de nasip olsun kardeşim.

0

bir çok kişiye söyledim, bu site hakkında uzunca bilgi verdim. millet düşünme çabalarındaymış, düşünüp öyle üye olacaklarını söylediler, inşallah üye olurlarda ek referans paradı alırım.

0

sorumani sayfası sayesinde bir cok gelir elde ettim. adamlar bu işin hakkını veriyorlar. helal olsun.