0

ulusoy otobüs firmasını tercih ediyorum seyahatlerimde

0

genellikle kamilkoç nadiren de metroyu tercih ederim. bugün 14 saatlik bir yolculuktan geldim. annemin üniversitedeki sınavı için erzuruma gitmiştik. giderken doğy ekspresi ile gittik fakat ordan ankaraya geri dönerken doğu ekspresde yer bulamayıp otobüs firmalarına yöneldik daha sonra otobüslerde de yer bulamadık. yalnızca bir firma vardı o da hiç bilinmedik bir firma ve otobüs değil bildiğimiz çocukların okula gittiği servisleri göbderiyor üstelik kamilkoç gibi firmalardan daha fazla para alıyor. mecbur ona bilet aldık. adam dörtde yola çıkacak dedi biz dördü kırk geçe çıktık. minibüsde iki tane boş koltuk var onları da dolduralım diye erzurum gibi havanın eksi on beş derece (beldi daha da az) olduğu bir şehirde insanları kırk dakika arabada beklettiler. sonra ordan yolcu çıkmayınca başka şehirlerdeb geçerken aldılar. minibüs tabi otobüs gibi değil daha az konforlu. mesela telefonu şarz edemedik koltuklar çok küçüktü yiyecek servisi yoktu ve daha fazla para ödedik. ama iyi tarafı çok samimiydi zaten araba küçük olduğu için herkes bir anda akraba kesildi sanki. bir diğer iyi yanı şöföre abi tuvalet molası verelim desek duruyor otobüslerde böyle bir durum çok nadir. ve yol boyunca gelene kadar minibüsün önündeki televizyondan 4-5 tane film izledik. yol uzun olunca tabi. yine de siz bilindik firmalardan şaşmayın

0

seyhatlerimde genelde ucak kullanırım.ama eğer bir firma olursa oda pamukkale otobüs firması olur.

0

jet,csr,has, metro turizm,ulusoy yada kamil koç gibi araba firmaları ile yolculuk yapıyoruz seyehate çıktığım zaman.

0

genellikle pek seyehat eden birisi değilimdir. ancak seyehat edersem ya metro ya pamukkale veya kamil koç' u tercih ederdim.

0

genel olarak yolculuk yapacağım zamanlarda en çok tercih ettiğim şirketlerden metro olduğunu söylemek isterim. çünkü gerçekten daha hızlı yolculuk yaptıklarını düşünüyorum. ve otobüs içerisindeki servisleri her zaman daha kaliteli olduğunu görebiliyorum.

0

kamilkoç metro akdeniz bölgesine ise güneyakdeniz