0

bence en heyecanlı maçlardan birisi eskisi kadar olmasada inter-milan maçları çok güzel maçlardı şu an öyle heyecan yaratan pek karşılaşma yok.

0

bana göre real - barca futbol maçı çok önemli ve izlenirliği bakımından derecesi yüksektir.

0

dünyada en heyecanlı ve en ilgi gören derbi maç bildiğim kadarıyla boca juniors ve river plate arasında oynanan maçtır çok güzel bir maç oluyor daha sonra ise real madrid ve barcelona maçı diyebilirim ingiltere liginde ise manchester city ve liverpool maçları beni çok etkiliyor ülkemizde ise tabiki dünya derbileri arasına ismini sokmuş fenerbahçe galatasaray maçı çok heyecanlı geçmektedir.

0

dünya'da en çok heyecan verici maçlar, dünya derbisi olarak kabul edilen maçlardır çünkü taraftar futbolu ateşli hâle getiriyor ve bu derbi olunca çok çok futbolun da önüne geçiyor. boca juniors-river plate maçları dünyada çok ses getiren maçlardır, elimden geldiğince bu maç oynandığı zaman takip etmeye çalışıyorum. galatasaray-fenerbahçe maçlarını asla es geçmemek gerekir, gazozuna bile maç yapsalar kıran kırana geçiyor mücadeleler. özellikle kadıköy'de oynanan maçlara çok kitli kalıyorum, çok hikayeler yazılır bu iki takımın birbirleriyle mücadelelerine. türkiye'nin de en çok merakla takip edilen maçı bu maçtır, takımlar bu maça kadar kötü sonuçlar alsa da derbinin ruhu herşeyi unutturuyor ve iki kat mücadele ediyorlar basmadık yer bırakmıyorlar. benim izlediğim en iyi maçlar bu takımların karşılaştığı maçlar oluyor. bunlara ek yazabileceğim yüksek adrenalin içeren heyecanlı maçlar arasında real madrid-barcelona maçları oluyor, hele ki ronaldo-messi önderliğinde ki bu iki takımın sahaya çıkmaları çok heyecanlandırıyordu ve futbola doyamadan maçlar bitiyordu, sahada bu ikisinin olduğu maçlar futbol ziyafeti sunuyordu ama yıllardır çok dikkatle ve göze hep hoş gelen maçlar izledim bu iki takımın arasında. ingiltere ligi derbileri de müthiş,say say bitmez şimdi. bayern münih'in borussia dortmund ile maçları da süper ötesi, italya serie a ligi'nde ki maçlar artık o kadar da çok gözüme büyük gelmiyor, diğer ligler de büyük takımların arasindaki futbol daha güzel ya.

0

bence dünyada 5-6 tane var .ülkemizde ise fenerbahçe-galatasaray maçları.

0

galatasaray ve fenerbahçe maçı yine kavga çıkarmı diye bütün dünya merak ediyor

0

en heyecanlı futbol maçı galatasaray-fenerbahçe maçları’dır.