0

evet bana arkadasim tavsiye etti bu siteyi bende girdim vede suan cok memnun kaldim.ilk basta 25 tlik bir birikim yapip 3 is gununde hesabima yatti.ayrica benim isim hep bilgisayar basinda oldugu icin benimde vaktim cok zamanimi bende artik burda zamanimi geciriyorum.hemde baya uzun olan zamanimda burda uzun cevap vererek hemde ufak tefek ihtiyaclarima yardimci oluyor.hemde bilgi kazanip ayricada bildiklerimi sunuyorum.buraya yeni gelen arkadaslar icin site gercekden cok kaliteli asla kimsenin aklinda soru isareti kalmasin site cok kaliteli gercekden.

0

gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz açıkçası onu diyeyim. ben şu anda 100 lira yaptım önceden de 50 lira çekmiştim zaten gerçekten bir ek gelir yapıyor insana.tabii ki ben aşırı şekilde üstüne düşmedim sürekli sabahtan akşama kadar yapmadım ama gerçekten sabahtan akşama kadar yapan insanlar günde neredeyse 20 liraya kadar para kazanıyorlar burada. gerçekten de paraya yapılır çünkü hem uzun cevaplar yazmam gerekir hem de daha çok soruya cevap vermen gerekir. ben gerçekten bu sitenin çok faydasını gördüm paramı da çektim hiçbir şekilde sıkıntı görmedim. bana bir etkidir yaptı en azından apartta kalıyorum en azından pazar alışverişini çıkıyor yani gerçekten çok iyi bence bu site.

0

daha bugün başladım şimdiye kadar doksan kuruş oldu

1

gayet beğeniyor ve keyifli zaman geçiriyorum. faydalı, aklıma bile gelmeyecek bilgiler öğrenirken bir yandan da kazanç sağlamak siteye daha çok bağlıyor bence insanları. umarım devamlılığı daim olur. güzel bir ek gelir kapısı oldu benim için .

0

bu uygulama evet işime yarıyor burdan hem paramı kazanıyorum hemde egleniyoruz onun için çok güzel bir site burda kalırsan çabalardan para kazanırsın ve kazandığınızda göreceksin zaten ben paramı çektim ödememi aldım ikincisini biraz daha biriktirip cekip askerdeki kardeşime yollamak istiyorum .

0

yeni olmama rağmen gayet mutluyum evet kesinlikle işime yarıyor.bilgi ediniyorum aynı zamanda ek gelir elde ediyorum gayet memnunum yani hiç bir sorun yok .

0

aslında internetten para kazanma gibi gözüksede burda bir emek var, herkes zamanını, bilgisini burada sergiliyor. güzel beğendiğim bir proje bu.

0

bence güzel bir uygulama hem bilgiler iniyoruz hem bilgilerimizi paylaşıyoruz hem de canımız sıkılmıyor hem vakit geçiriyoruz hem denk gelir kazanıyoruz yani kenarda köşede birikmiş işimiz oluyor ve bedavadan para kazanmış olmuyoruz bir emek harcıyoruz buralarda soru soruyoruz yazı yazıyoruz okuyoruz araştırıyoruz yani bir emek harcıyoruz emek olmadan yemek olmaz ne de olsa

0

ek gelir için yarışmalarda iyi sıralama yapmak gerekiyo diğer türlü akmıyo ama damlıyor

0

bende bugun basladim bakalim insallah guzel bi ek gelir olur bize herkes icin hayirlisi olsun

0

akmasada damlıyor.
boş vakitlerimizi değerlendirmek için gayet iyi bir site.

0

ben çok seviyorum. iki kere de ödeme aldım. ek gelir için muhteşem. kenarda bir paranız oluyor. ama emek harcamak lazım, zaten emek olmadan da hiçbir şey kazanamıyor insan.

0

göl olmasa da damlatıyor. yarışmalarda üst sıralarda olursan daha iyi damlatıyor.

0

yeni başladık hayırlısı bakalım 1 lira falan var şuan bakiyem