0

özür dilemek bence bir çok insan için zordur. çünkü karşısına çıkıcak cesareti yoktur. utanır çekinir böyle durumlarda insanlar.. geri adım atmak isterler ileri bir adım atamazlar.. ama bazıları da vardırki özrü kabul etmeyebilirler de..

0

her iki durum da zor durumlardandır diyorum

0

özür dilemek daha zordur.çünkü gururunu ayaklar altına alırsın.

0

hakliysan özur dilemek haksizsanda özüru kabul etmek daha zordur

0

hatalıysam kolayca özür dilerim. sorun yok yani.

0

o özürü kabul etmek daha zordur. özür dillemekde ne var ki iki cümle amma o özürü kabul etmek daha zordur gerci biz kimiz ki allah aff etmişse biz de aff etmemiz lazım amma bazen bu o kadarda kolay olmuyor

0

özür dilemek zordur.ama özür dilemek kadar erdemli bir davranış yok bence.ki özür dileyen kişi haklı ise bu durum çok kötüdür.ama dileyenin yürekliliğini gösterir.

1

bence özür dilemek kolay birşey. hatanı anladıktan sonra özür dilemek kolaydır. ama o kişi seni affedecek mi onun karar vermesi daha zor.

2

bence özrü kabul etmek daha zordur. insan hatasını görüp kabul ettikten sonra özür dilemek çokta zor bir şey değildir. ama karşı taraf size affedemeyeceğiniz derecede kötü bir şey yaptıysa veya söylediyse özrü kabul etmek daha zordur.

0

özrü kabul etmek daha zor bence. özür dilemek en güzel erdem tabi,ama yapılan hatanın boyutu da çok önemli. bazen insanın affedemeyeceği durumlar söz konusu olabiliyor,işte orası çok. ama ne olursa olsun,affetmek güvenli.

0

konuya ve kişiye göre cevabı değişebilecek bir soru

0

ben hatalıysam çok kolay özür dilerim ama ben haklıysam ve karşımdakine zorla özür dilemem.

0

kesinlikle özrü kabul etmek daha zordur. özür dilediğine göre yapılan bibhata söz konusudur, karşısındakinin ikna olma zor olabilir kişiye göre

0

her ikisi de zordur. birinde kırmış diğerinde kirilmissindir.

1

özür dilemek özrü kabul etmekten daha zordur bence