0

hayır tabiki bir özür herşeyi düzeltmez küçük şeylerde evet belki özür herşeyi telafi eder ama herşeyi de özür dilemek geçirmez kalbin kırıldı telafi edemeyecek hata varken en başta aldatılmak insan aldatılınca affedilir bir özürle asla tabiki o yüzden bir asla herşeyi düzeltmez bana göre çok küçük şeylere özür dilemek mantıklı basit bir söz en basit ayağına basmak yada çarpmak gibi birşey özür sadece bence bunlarda mantıklı diğer türlü hatalarda özür benim tarzım değil ben affetmem özür dilenen herşeyi birde sürekli özür dileyen erkekleri yada insanları asla sevmiyorum ben nefret ediyorum hatta onlardan .

0

özür dilemek her şeyi halletmez tabii yapılan hatanın hata yapılmış karşı taraf tarafından ödenmekte olan bir bedeli vardır, bu da kolay kolay tamir edilecek bir şey olmaz çoğu zaman. özür bu konuya bir nebze olsun psikolojik destek ve enerji sağlar.

0

çoğu şey için hayır.kırılan kalp kolay kolay onarılmaz.

1

eğer özrü geç dilediysek yani zamanında dilemediysek bi işe yarayacağını sanmıyorum. ama zamanında dilenen özürler mutlaka işe yarar. fakat dediğim gibi özrü zamanında dilememiz gerekiyor.

1

işlenecek kabahata baglı bir sözle kırırsan üzersen geri bir özürle halledebilirsin ama tutupta kabahatın büyük olursa mesale ona aşırı zarar verirsen eskisi gibi olmayacak bir özürden daha fazlasına ihtiyacın olucak

1

bir ozur yetersiz kalir maalesef.
kirarsiniz geri birlestirirsiniz ama eskisi gibi asla olmaz.