0

ben genelde cevap yaziyorum. oyle pek soru soran tip de degilim zaten. asil kazanc cevaplarda oldugu icin, kazancimi daha kisa zamanda katlayabilmek icin cevap yaziyorum genelde. ya zaten oyle birsey ki, aklima soru geldiginde telefonumun not kismina yazarim
beyin bedava modu aciksa orada dururlar. beyin bedava modu kalktiginda sorularimi sorarim. ben genelde boyle yapiyorum.

0

evet aklıma soru gelmedi zamanlar oluyor soru geldiği zamanlar ise beyin bedava modu aktif olduğu için soru soramıyorum soruları not almalıyım.

0

evet aklıma soru gelmediği çok oluyor ama bende ne yaptım.. birkaç gün siteye girmedim bu sitede sorulacak çok güzel sorular hazırladım. da işte son zamanlarda bazı arkadaşlar sürekli atasözü ve deyim paylaştığı için sürekli beyin bedava modu açılıyor. mesaj atıyoruz, sorularının altında dile getiriyoruz ama halaaa, ısrarla atasözü ve deyim paylaşıyor. akıl yaşı düşük olmalı o kişinin.

0

evet aklımıza sorular gelmedi gelmediği oluyor.

0

aklıma çok zor sorular ,güzel sorular geliyor da bu üç günde iki kat kazan olduğu için soru soramıyorum.

0

aklıma soru gelmezse zorlamıyorum. sırf soru sormak için sormaktansa cevaplara yönelmeyi tercih ediyorum zaten bir süre sonra bir şeyler çağrışım yapıyor insana.

0

insanların aklına soru gelmeyebilir benim de aklıma gelmiyor bazen ama sırf soru sormak için de saçma sorular sormuyorum.

0

olmaz olurmu hem çok oluyor bazen hatırlamiyorum

0

olmaz çünkü sorular her zaman cevaplıdır

1

sorular ihtiyaçlardan doğar. en basitinden sadece çevrenize bir kaç saniye bakmanız, zihnininizde yüzlerce soru belirmesine neden olabilir.

örneğin şimdi açık havadayım ve “ağaçların yaprakları neden dökülüyor?” sorusu belirdi zihnimde.

kısacası çevrenizi ve olayları gözlemlemeye başlarsanız, burada soracak çok sorunuz olduğunun farkına varacaksınız.

0

aklınıza soru gelmediğinde sormaz , verecek bir cevabınız yoksa cevaplamazsınız. bu tarz ‘kof’ içerikler görmek istemiyoruz. iyi günler