2

sürekli soru soranlar nasıl aklınıza geliyor?

benim bazen hiç aklıma soru gelmiyor merak ettim o yüzden

5 cevap
0

ben tarih okuduğum için tarih kitaplarımdan çıkarıyorum soruları. ve şuan wordde yazılı olan bir sürü soru var ki... siteyi boğmamak adına hepsini birden sormuyorum... her gün belirli sayıda sorduktan sonra biraz da güncel olaylardan sormaya çalışıyorum ben. güncel olarak da wordde hazır soeularım var.

1

bazı kişiler mynetin ya da ödev soru gibi bir ismi olan siteden sorularını alıyor. oralardan çıkıyor zira cevapları bilmediğimiz soru çıktığında araştırdığımızda.. ben epeydir soru sormuyorum. sorduğum zamanlarda yanında ajandan vardır. oraya ne zaman aklıma bir soru düşerse hemen not alıyorum ve soruyorum. ya da bir soruya cevap yazarken yazdığım cevabın içerisinden o an aklıma bir soru geliyor onu soruyordum.

0

aslında her insanın aklına gelirde tam soru sorup yazacagı zaman aklında bir şey kalmıyor bu sadece bende mi oluyor acaba anlayamadım arabada dinleyecegim müzükleri de seçip flash diske koyacagım zaman aklımda iç bir şey kalmıyor bu durum sadece bende mi oluyor

1

örneğin evde bir eşyaya bakıp onun hakkında kafama birşey kuruyorum veya günlük hayatta yaşanan olaylar, yapılan yemekler,kendi sorunlarım vs. hepsinden soru çıkartıryorum.şuanda bile aklıma bir ton soru geldi.

0

aslinda benim aklimda bir den fazla soru varda surekli ben sorup insanlari bunaltmiyim diye biraz agirdan aliyorum.
yoksa baslasam ardi arkasi kesilmez.:)