0

hemen anlatıyorum. hem komik hemde basışım gelen en kötü olaydır anlatacagım olay. o zamanlar 17-18 yaslarındayız. kanımızın hızlı aktıgı,yerimizde duramadıgımız yaşlardayız. can,doğan,deniz ve benim oldugum bir arkadas ortamımız var. gencliğin verdiği etki ile kız arkadaslarımı bir cafeye götürmeye karar verdik. cebimizde 300 tl gibi bir para var onun haricinde hiç paramız yok. bu para bize yeter diye düşünüyoruz. gittik toplam 8 kişi oturduk bi cafeye. önce yemek yedik,kola ictik ardından söylemesi ayıp güzel bir tatlı yedik. dedimta genclik dönemi kanımız hızlı akıyor tabi, hadi alkol icelim dedik. garsonu cagırdık birer kadeh viski getirir misiniz dedik. gitti,hazırladı getirdi. agır hazırlamış her halde ilk bardakta herkes bi mayhoş oldu zaten. sonra bu alkolünde verdiği seyle biz cebimizdeki parayı hasaplamayı bıraktık. bi kac kadehten sonra kendimizi kaybettik. sürekli garsona alkol getir,meze getir,tatlı getir falan dediğimi hatırlıyorum en son. neyse baya bi ictik yedik derken eve gitmemize az kaldı. bi an düşündüm dedim acil kendimize gelmemiz lazım. garsona bu seferde soda limon getir, kahve getir dedik. içtigimiz soda limon ve kahveler bizi kendimize getirdi. garsondan hasabı rica ettik. aman tanrım o da ney öyle 3 bin kusur hasap gelmis. aha dedim sıctık,sıvadık,oynadık. hemen yetkili müdürün odasına gittik. oturup herseyi anlattık. alkol bizim kendimizden gecmemize neden oldu nr yaptıgımızı bilmiyoruz bizim böyle bir paramız yok. önce müdür baya bi güldü dediki kardesim bu hasabın ödenmesi lazım. biz kara kara düşünüyoruz ne yapcaz, nasıl ödeyecegi diye. en son bi arkadas dediki telefonumu satacam. iyi dedik satalım bari yapcak bi sey yok sonucta. birisini cafede bıraktık diger arkadaslar gittik telefonu satıp parayı aldık. parayı getirip mekan sahibine ödedik. hem komik,hemdr basıma gelen en kötü bir anımdır.

0

başımdan geçen en kötü olay bir suçu ben islemedigim halde ben isledim gibi muamele gordum. beni o zamana kadar tanıyan biri de bunu bana nasıl yakıştırdi bilmiyorum ama o da inandı. bence hayatta bir insanın başına gelebilecek en kötü şey haksızlığa uğramak, haksız yere suçlanmaktir.

0

gecenin bir yarısı dişim ağrımıştı üniversite zamanında ve devlet yurdunda kaldığımdan dışarıya çıkmama izin vermemişlerdi ben de ambulans çağırmak istedim ama ambulans da gelmedi. ağrı kesici yoktu ve ben sabaha kadar ağlayarak dişimin ağrısını çekmiştim çok zordu. asla unutamıyorum. beni göndermeyen memurelere de hakkım helal değildir.