0

başından hırsızlık geçmeyen yoktur, çünkü her yer hırsız ve arsız dolmuş.

1

evet geçti anlamlara gitmiştik ben eve dönmeye karar verdim annemlere haber verdim gideceğim diye tamam dediler sorna eve gelip kapıyı açtım birden içime doğdu sanki biri var biri girmiş hissi sonra bir ses geldi balkondan elime bir oklava aldım ne olur ne olmaz diye zaten içime de doğmuştu birde baktım yaşlı bir adam birden balkonda bana bakıyor o anda şoka girdim rengi kesildi onunda bir tane vurdum oklavayla sonra bir baktım direk yere yapıştı yattı vurma vurma diye komşular geldi polisi aradım aldılar götürdüler

0

ben orta okul okurken yatilida kaliyordum biz hocadan kitap almıştık test kitabı sonra paramız artmıştı hocada kalan parayı bize geri dağıttı bende saf gibi çantama koydum ne bileyim çalışacağını. bir gunde sınıfta kalemligim kayboldu ben etute gidiyordum kursa o zamanlar sbs vardı bende çalışkan öğrenciler arasindaydim biz bir arabayla başka okula ekstra kurs görmeye gidiyorduk daha sonra arkadaş dışarı çıkmadığı için sakız istedi benden ona sakizini aldım kalan parayla beraber cuzdanima koydum ve çantaya koydum yine onlarda çalışmıştı.

0

benim başıma hırsızlık olayi hiç gelmedi ama katdesimin bir kere geldi.binanin önünden bisikletini çaldılar. ablamin da kömürlügünün önünde duran dört , beş torbaya yakın kömürü çalmışlar. poşetleyip yerlestirecektik. tabi hırsızlar buna fırsat vermeden alıp götürmüşler.

0

hayır çok şükür öyle büyük bir hırsızlığa maruz kalmadım ama ilkokul ve lisede iken silgi ve kalemlerim kaybolurdu bazen başkasında yakalardım

0

evet geçti. üniversitedeyken öğrenci evimizde yaşamıştık hırsızlık olayını.

0

her insanın başında bir hızlılık olayı geçmiş tır. şimdi sorsan kalbi çaldı bir zalim ,bir hatasız , bir hayin derler . am oldu kendi yiyenin yengem babamın parasınız çaldı . onuda inkar etti o para öyle gitti.

0

evet maalesef gecti bi ara,dersanedeyken telefonum calinmisti.
telefondan daha cok sim karti ve hafiza kartina uzulmustum:)