0

ikisi de kötüdür bana kalırsa iki yüzlü olan biri arkadan konuşan arkadan iş çeviren size iyi görünüp yüzünüze gülüp başka insanlara sizi kötüleyen insandır bu gerçekten çok kötü bir davranıştır karaktersizliktir. bunun yanında yüzsüzlükte apayrı birşeydir. yüzsüz insan git dersiniz gitmez onca laf işitir yine de yüzsüz bir şekilde sizinle olmaya devam eder. veya size yapmış olduğu birşey karşı buna rağmen utanmadan yüzünüze bakmaya devam eder. yani yüzsüzlükte kötü bir davranıştır çünkü insanda ne utanma ne arlanma kalır böyle bir durumda. utanması olmayan insan da yüzsüz insandır ve böylesi insanlardan korkulmalıdır asıl. bence her ikisi de kötü davranışlar ben ikisini de tercih etmiyorum seçim yapamıyorum.

0

ikisi kötüdür yüzsüzlük birinin arkasından konuşup hiç bir şey olmamış gibi davranan insanlara denir ikiyüzlülük başka birinin yanına gidip farklı konuşan kişilere denir

0

ikisinin arasında seçim yapmak zorunda kalacaksam iki yüzlülük daha kötü. herşeyden daha kötü aslında. bir insanda değil şahit olmak iki yüzlü olduğunu hissettiğim an hayatımdan çıkartırım.

0

ikiside birbirinden kötü iğrençtir seçimi zor

0

düşününce ikisi de kötü ama sanırım iki yüzlü olmak daha tehlikeli, çıkarcı ve daha kötü.

0

ikiside birbirinden kötüdür. ya olduğun gibi görün; ya da göründüğün gibi ol.