3

neden benim sorularıma sistem %5 kazanç önerisi veriyor?

bu derecelendirme neye göre yapılıyor. bakıyorum %20 kazanç katkısı veren sorulara ne kadar sıradan sorularda var.. benim ilk sorularım bilgiye dayalı.. nasıl mantık işliyor burada anlamadım..

8 cevap
0

%20 lli kazanç soruları sormanı sitesi zaten kendisi soruyor normalde bizim sorduğumuz sorulardan %5 üzerine çıkmıyor yani bunu farkettmen lazımdı %20 ler sorumani nın kendi sorunları yanı

0

sorumani %20 lik kazanc veren sorulari soruyor senin sorular veya baska kisilerin sordugu sorulara ise %5 veriyorki hem daha cok kazansinlar hemde o soruya yonelsinler diye buda cok mantikli bir kavram bence her alanda kendi uyesini destekleyen bir plaerfom sorumani.

0

sorumani sitesinin bildiği bir iş bu, kimse tam bir karara bağlayamıyor bu konu hakkında.benim de yazdığım sorulara %5 ek kazanç veriyor, anlamadım ben de bu işi.popülerlik önemli galiba yüzdelik dilimin artışı ile alakalı, yoksa bu sistem sayesinde herkes kazanç elde edilebilir daha çok

1

hımmm anladım, herkese cevaplar için teşekkür ederim. bugün gelince çok inceleyemeden başladım cevaplamaya ondan.. yarın kapsamlı inceleyeceğim.. teşekkürler pınar.

0

torpil olabilir mi? :) bütün kullanıcıların kazancı artması için yapılıyor olabilir.

0

yüzde 5 kazanç önerisi genelde yeni sorulan ya da fazla cevap almayan soruları ön plana çıkarmak ve üyelerin bu sorulara cevap vermelerini tesvik etmek amacı ile veriliyor

0

bu sana ait bir özellik değil. soru sorulduğunda ilk dört kişi cevap verene kadar hepsi %5 fazla veriyor soruların. %20 kazanç sağlayan sorular sorumani tarafından sorulan sorular. kullanıcıların öyle bir özelliği yok.

0

sistem %5 daha fazla kazanç sağlaması için bazı sorulara veriyor yani kullanıcaları hem cevaplamaya teşvik ediyor hem aktif kitle oluşturuyor.