0

türk filmleri pek fazla ilgi çekmiyor.türk filmleri romantizm akımından çıkmamışlar.ama son yıllarda güzel filmler çekmeye başladı.daha kaliteli filmler çekerler ve türk filmlerı düzelir.

0

aslında bu sorunun cevabını filmin kalitesi belirliyor. genel anlamda yabancı filmler konu derinliği bakımından daha kapsamlı olduğu için tercih edilse de çok kaliteli yerli filmlerimiz de vardır ve ben onları da izlemekten aşırı keyif duyuyorum. yerli film endüstrisi ülkemizde çok gelişmemiş olduğundan ve bir sürü müdahaleye maruz kaldığından genellikle bağımsız yapımları izliyor ve izlenmesini öneriyorum.

0

türk dizileri ve filmleri çok saçma geliyor bana onun için fazla türk filmi izlemiyorum

0

yerli filmleri izlemek pek keyifli olmuyor.yerli olacaksa eger be dizi izlemeyı tercıh edenlerdenim.yabanci film ize gercekten izlettiriyor kendini.yani izlorum ben.

1

bence yabancı flim.çünkü türkler flim konusunda pek iyi değiller yani izleyesin gelmiyor teknoloji olsun sahnede kullanılan ekipmanlar olsun iyi olmadığı için dikkatimi çekmiyor.

1

yabanci filmler aksiyon ve gerilim acisindan daha iyi, bizim turk filmleri sadece dram ve trajedide iyi

1

bana kalırsa yabancı film izlemek daha keyiflidir.

1

eskiden türk filmleri daha cok keyif verirdi suan icin yabanci filmler izleyicilerine daha cok keyfi veriyor benim tahminim bu yönde ama türk filmleride var izlenebilcek cok film var yeterki izleyicisine keyif versin.

1

türk filmlerini izlerken daha çok keyif aliyorum

1

tabikide turk filmi cunku yabancı defilim zatende sevmem

1

yabancı filmler ingiliz ve amerikan yapımlar tercihim gerçi uzak doğu yapımlarında da güzel filmler çıkabiliyor

2

kesinlikle yabancı film ama orijinal olacak.. alt yazılı..dublajlı asla olmamalı..

1

hem yabancı dil okuduğum için hemde hikaye olarak daha gerçekçi bulduğum için yabancı dizi, film izlemek daha çok keyif veriyor.

1

böyle bir genelleme yapamayız. çok güzel türk filmleri olduğu gibi çok güzel yabancı filmler de mevcut. sadece senaristlerin ve yapımcıların nereli olduğunun şansıdır bu.

2

bence türk filmleri izlemek daha güzel. en azından alt yazı takip etmiyorsun ya da söylenenleri anlamaya çalışmıyorsun.

1

ben tercihimi yerli filmden yana kullanıyorum

1

türk filmleri. kültür farkını sevmiyorum. anlamsız bence.