1

evimizde evin aile reisi ve babası olarak market alışverişlerini ben yapmaktayım. ancak alışveriş toplu yapılacaksa ailece gidip, hep birlikte yapmaktayız. o zaman da kredi kartımdan toplamda 4000 (dörtbin) tl'den fazla harcama yapılmaktadır. çocuklarımın oyuncak ihtiyaçları, alışveriş merkezindeki oyuncaklara binme istekleri, bir de hep birlikte restauranta girip yemek yememiz ve arabaya yakıt derken ekstra alışverişler de eklenince mutlaka bu fatura çıkıyor karşımıza.

0

genelde ben yaparım bazen rutin gibi bazen sıkıcı gibi olsa da bazende ınsana ıyı gelıyor heleki su hayatın git gide daha sıkıcı olup ınsanların sureklı ıssız ve evde olmasına bazen terapi gibi gelıyor bıle dıyebılırız fakat raflardaki fıyatlarda bazen el yakıyor gıbı bılmıyorum galıba bazen zevklı bazen zevksizsiz

0

alisveris kimisine gore cok vakit kaybi sikici ve yorucudur ancak ben alisverisin herturlusunden zevk alirim.hesabimi bilirim ozellikle fiyat karsilastirmalari yaparak butceme gore daha uygun en uygun alisverisi yaparim esime bu konuda guvenmem fazla zaman kaybetmemek icin kendisi direk ilk onune geleni alir ancak gida alisverisi ise iceriklerini bile okuyarak sagliklimi degilmi son kullanma tarihlerini dahi kontrol ederim giyim alisverisi ise outlet avmleri secerim ayni urunu kac kati parasina satiyorlar bu tuzaga dusmemeye calisirim internet alisverisi de mantikli ama artik cok hesapli degil.

0

evde 2 yasinda oglum oldugu icin alişverişi genlde eşim isten geldiği zaman yapar ben pek cikamam

0

eşimle beraber yapıyoruz ama genel olarak ben daha çok yapiyom eşim çalıştığı için mecburen

0

eşim ile beraber yapıyoruz. nerde ne ne kadar ikimizde biliyoruz.

1

ogrenci evinde kaldigim icin genelde ben veya ben ve arakadaslarimlar beraber yapiyoruz

0

her zaman annem yapar tabi yanında babamla. arada bende onlara abur cubur aldırmak için giderim tabii :)

0

evdeki alışverişleri genellikle kendim yaparım. kendim alışveriş yapmadıgım zaman içim rahat etmiyor :)

0

yanlız yaşayan biriyseniz tabiki de kendiniz yaparsınız market alışverişinizi.market alışverişi konusunda bayanların alışveriş yapması daha mantıklı

0

genellikle babam sanırım. çünkü en müsait olanımız o. bir de yüklerini taşıma konusunda bir erkeğin daha güçlü olduğunu düşünürsek, en doğru karar babalar.

0

esim de ben de yaparız market alışverişi sorun olmaz ikimiz içinde

0

e market alışverisini her ikimizde yapıyoruz duruma göre değişiyor ama genellikle beraber gidiyoruz eşimle ve daha kolay oluyor e erkek kuvveti poşetleri tasimama yardımcı olduğu için çabucak bitiyor ve çabucak eve geliyoruz birde market alışverişinde eşim daha usta çok sever bakmayı karistirmayi karşılaştırmayı o yüzden de esimsiz market alışverişi bana eziyet gibi geliyor

0

market alışverişlerini genellikle ben yaparım. ama ağır taşıyamayacağım şeyler olursa eşime mesaj atarım. gelirken getirir.

0

şu an küçük bebeğim var diye eşim yapıyor yoksa her ikimizde yaparız sıkıntı yok yani.

0

genelikle market alışverişini eşim yapar ama bende yaparım

0

bazen esim yapar bazen ben yaparım alisverisi

0

evimde market alisverisini ben yada esim yada berabar yapariz hangimiz olursa

0

evimizde market alışverişini ben ve eşim yapardık ikinci çocuğum olmadan önce ama şuan iki çocuk olunca genelde liste yaparım eşim alış verişi yapar. zaten çocuklar olana kadar beraber yaptığımız için artık nasıl yapcağını alırken nasıl alacağını hangi ürünse hangi marka hepsini bildiği için problem olmuyo. çocuklar büyüdüğü zaman kaldığımız yerden devam ederiz .

0

genellikle kim isterse o gidiyor annem babam ablam abim