1

her gün çok zaman ayırıp, bilgilendirici sorularda sorup, cevaplarda verirsem 1000 lira ayda kazanabilir miyim?

kendimi aşacağım sanırım burada.. yarından itibaren işlerimi bitirdikten sonra tam gaz buraya ağırlık vereceğim.. culda geldi.. efsane geri döndü dermişim..

18 cevap
0

yani sadece soru sormaya odaklansan bile ablacim biliyorsun sitede beyin bedava modu denilen birsey var. yani bu mod aktif oldugu zaman soru soramiyorsun. eger bu beyin bedava modu aktif olmafigi zamanlarda baya ugrasip sadece soru sorarsan, beyin bedava modu da devreye giediginde hic ara vermeyip sordugun sorular olabilir ya da diger yazar arkadaslarin sordugu sorular olabilir, bu modda da hic ara vermeden cevap verirsen yani yine guzel kazanc yapılabilir... yani gunluk 12-13 lira hadi klavyede hizliysan 15 tl ye kadar cikabilirsin gunluk. gunluk 15 ten hesaplasak, 15x30=450 tl. ayda 450 tl yaparsin. referanslarında varsa eger abla, yani onlarda yine para kazanacağım diye ugrasirlarsa yani brlki bin tl ye ulasilabilir ama referanssiz olmadan bin tl ye ulasmak zor gibi geliyor bana. dedigim gibi gunde en fazla 15 tl civarina cikilabiliyor. ama iste onu da hergun nasil yapacagiz yani. gunluk hayatin telaseleri malum, siteye her dakika giremiyoruz. yani o kadar da kasmaya gerek yok bence. mesela bende burada o kadsr kasmamaya basladim. bu kazanc hanemde suan 25 tl yi gectim biraz, biraz daha yapip elimdeki kitaplarin ustune kitap alacsgim. internetten satis yapıyorum ya.. kitap aatisi. hani satis yaparak ek getiri saglamaya calisiyorum mesela.

0

hedefiniz cok yuksek bence mumkun degil ancak referanslariniz 100 kisiyi gecmis ise ve hepside aktiflerse, sizde gunluk 15 20 liralik yazi yazarsaniz aylik 1000 liranin daha ustu bir rakam alabilirsiniz diye dusunuyorum sahsenç

0

bence inanılmaz derecede zor bir durum. olabileceğini düşünmüyorum. yarısını bile zannetmiyorum. varsa bile yukarıda bir arkadaşın dediği gibi yemeden içmeden yedi yirmi dört bilgisayar başında olman gerekiyor.

0

referansın olursa ve günlük 25-30 tl arası yazarsan rahat alırsın o parayı. ben referans bulamıyorum. herkese söylüyorum. ne yapacam ben oradan gelen parayı, 25 lira için o kadar yazamam vs diyor. millet para kazanmak istemiyor millet yan gelip yatmak istiyor sadece

0

ayda bin lira kazanmak icin mesela suan baya aktif olman lazim sitede. iki kati kazanci firsata cevirebilirsin bu konuda ama iste normal zamanda hic yemeyip icmeyip surekli sitede olman lazim.. gunde 30 tl kazanman lazim ki aylik 900 tl yapabilesin. bin tl olmasi icin gunluk 30 tl den biraz daha fazla kazanman lazim... gunluk 30 tl kazanmak da burada biraz zor sanirim. ha belki bu iki kati kazanc etknligi varken biraz zorlarsan guzel bir para kazanabilirsin... sadece bu iki kati kazanc etkinliklerinde krizi firsata cevirmek gerek diyorum.

0

bunun tek bir şartı var o da bu sitenin sizin sesinizi duyup kazançları arttırması, isteyin isteyenin bir vermeyenin iki yüzü kara demişler ]

1

okadar kazancin olacagini sanmiyorum ancak cok cok referansimiz olursa belki ozamn daha fazlasini da kazanabiliriz belki ama sadece soru cevapliyarak cok zor imkansiz gibi bisi

1

sanmıyorum böyle bişey olacağını, her gün aynı rutin üzerinde geçmiyor ve vaktimiz hayatın akışının her zaman tersinde maalesef.iyi veya kötü olarak ummadık anlar yaşıyoruz, burada 100 lira veya üzeri anca kazanç sağlayabilirsiniz.

0

biraz zor olabilir ama denemeye değer ablacım. nasılsa diğer sitedeki gibi soru sormak için belli bir süre beklemek zorunda değiliz. sorunu paylaştığın an ardından başka bir bilgilendirici soru sor. bence 1000 tl olmaz ama belki 700 olur. denemek lazım. site daha yeni ya. şimdi tam olarak kesin birşey diyemiyor kimse.

0

ayda yüz lira anca kazanırsın bence. bir haftada anca 25 tl oluyor çünkü. başından hiç kalkmam her soruya güzel cevap veririm her soruyu güzel sorarım çok hızlı yazarım çok hızlı düşünüyorum diyorsan da 1000 tl olmasa da 300-500 anca bulur bence.

2

:( bende çok düşünmüyorum ama birden nedense hayalini kurdum.. kim bilir..
hepimizin güzel meblağlar kazanması dileğim ile..

1

umarım başarırsınız ama zor o kadar para .

1

çok zor bence ama bir dene istersen. denemiş olursun.

1

bence biraz fazla üstünde durulursa sorularda düzenli olarak sorulur cevap yazılırsa bence kazanılan bilir.

3

hedef çok yüksek geldi bana...
yapılabilse bile çok yorucu olur.
belki yarışmalarda da başarılı olunursa mümkün olabilir.

2

ayda bu kadar yüksek bir kazanc imkansızdır

2

ayda 1000 tl fazla sanki bu site için. ben günde 2-3 tl anca kazanırım. her hafta 21 tl. her ay 80-90 anca oluyor

2

7/24 sitede olsan bile biraz zor hocam o.hem soracak sorun kalmaz.hem de cevaplayacak soru kalmaz.