0

şimdiiii... o aslında yazdığın cevapların uzunluğuna ve kısalığına göre değişir aslında. ve aktifliğine göre. ne kadar çok aktif olup sabahtan akşama kadar sitede sorulara cevap yazdığın zaman günlük 7-8 tl yapabiliyorsun. ve bu da aylık rahat210- 240 tl arası yaparsın. daha fazla uğraşırsan daha fazlasını da yaparsın aylık ama. tabi o da senin klavyedeki el hızına bağlı. şimdi mesela bir senin yazmanla bir benim yazmam bir değildir illa ki. belki sen benden hızlı yazıyorsundur. benim şu yazdığım cevabı sen belki daha kısa sürede yazıp diğer soruya cevap yazmaya başlamış da olabilirsin mesela. o yüzden dediğim gibi günlük 7-8 tl den fazla da kazanç sağlayabilirsin hızlı yazmaktan dolayı mesela. hadi ortalama biz aylık 210 tl yaptığını düşünürsek bunu 7 ayla da çarparsak 1500 tl gibi bir kazanç sağlayabilirsin. ama dediğim gibi bu sitede ne kadar çok aktif olup çok yazarsan o kadar çok kazanırsın.

0

bu 7 ay icerisinde senin aktif olup olmamana bagli kazanc yapabilmen icin... yoksa hergun 2 soru sor.. sonra yüksek bir para beklemek olmaz. bu sitede ne kadsr emek verip soru sorarsan ya ds crvap yazarsan o kadar cok karsiligini alirsin. yoksa bak brn mesela tuyap kitap fuarina katilmayacaktim normalde. artık ekim ayinin son zamanlarina kadar katilamam heralde diyr dusunuyordum. burada bir aktif oldum. bir aktif oldum... 24 ekimden 10 kasima kadar 75 tl para kasmıştım... bende de para vardi ama iki kitap alabilirdim ancak birde yol parasina anca yeterdi. onun icin gidemeyecektim. ama burada bir kazanc elde etmeyr basladikcs dedim bu fuara kadar yaparim dedim. ve yaptim da. yani senin bu 7 ay icerisindeki aktifligine bagli. umarim sitede aktif olursun da guzel paralar kazanirsin. hatta bu iki kati kazanc etkinligini iyi degerlendirebilirsen guzel kazanclar bile elde edersin. kolayliklar diliyorum sana.

0

bu senin 7 ay icinde ne kadar sure aktif olma durumuna bakar bence 100 tlde kazanabilirsin ama tabiki 1000 tlde senin performansina bagli bir durum diye dusunuyorum.ama ortalama gunde 5 tl kazansan ayda 150 tl yapar 7 ayda 1050 tl yapar hani buda sana bagli belkide daha fazlada olur bu durum.

1

yani bu durum senin ne kadar soru sorduğuna ve ne kadar uzun cevaplar verdiğine göre değişiklik gösterir. bunu şimdi hesaplamak mümkün değil.

1

valla her zaman yüksek artsaydı baya çok para olurdu. keşke öyle bir şey olsa. ama her soru anladığımız gibi olsa güzel olurdu cevaplardık.

0

bu senin performansına göre değişiklik gösterir. fazla kasadan bile ayda rahat 100 tl kazanabilirsiniz. bu da 7 ayda 700 tl yapar. ancak 200-300 ve daha fazlasını da yapanlar var. 700-2000 arası diyebilirim ortalama.