0

yüklü miktarda para sahibi isem yardımlar yapmak en güzeli ...

0

çok param olursa önce hayatımı garanti altına alacak yatırımlar yapmak isterim kalanı çatır çatır dünya turunda yerim

1

eğer bir gün çok param olursa, ki; en geç 2 yıla kalmadan olacak da.. ilk yapacağım şey, bankalara olan kredi borçlarımı ödedikten sonra, deniz ya da göl kenarı ya da suya bakan bir ufak ev almak olacak.. önü hiç kapanmaması lazım evin..eşyaların hepsi yeni olacak.. ama az ve öz.. ilerde temizliği de kullanımı da kolay olsun diye.. eşimle balkonunda oturup keyifle manzaranın tadını çıkarırken çayımızı ya da kahvemizi de yudumlayacağız..her ay olmasa da 3 ayda bir yurt dışına turlar ile gezi imkanı yaratmak.. ülkemde merak ettiğim yerlere gidebilmek.. tabii araba da alınacak ev alınırken.. oğullarıma da yatırım yapmak, ve her ay bir üniversite öğrencisine kesinlikle burs vermek.. her sene ve de gerektikçe sağlık açısından kontrollerimizi ihmal etmemek.. kafaya birşeyi takmamak.. istediğini özgürce alabileceğin imkanlara sahip biri olarak, lükse kaçmadan sade, kaliteli ve keyifli yaşamanın huzuruyla bol bol kitap okumak.. çok hayalim var.. haa evimle alakalı hayalim de şu.. bu eve alacağım her ne olursa olsun.. gerçekten en en en çok beğendiğim şey olmalı.. onu bulana kadar.. gerekirse o mekan boş da kalabilir.. akıllı ev olacak.. perdeleri, ısınması, havalandırması, panjurları tek kumanda ile işler hale getirilecek. hımm, hayali bile ne güzel.. haa bunları nasıl mı yapacağım.. şimdi oturduğum evi satarak.. neden 2 yıl derseniz, evin değerine değer katacak bir yer yakınımızda yapılıyor o bitince.. sabır.. :)

0

kendi işimi kurardım, biraz bağış yapardım ve geri kalanını da birikim yapmak için bir kenarda tutardım.

0

bu parayı bir çok yararlı bir işte kullana biliriz. ilk basta bir garanti olsun diye ev ve araba sahibi olurum. kalan paramı yatırım amaclı iş kurarım. bu iş kesinlikle yaptıgım yatırımın, harcadıgım paranın kat ve kat fazlasını verecek bir iş olmalıdır. peki bu iş hangi iş olabilir?
ülkemizde en çok yapılan yatırım cafe diye düşünmekteyim. yatırılılan yatırımın hakkını verdiğini gözlemledim. izmir gibi bir sehirde sahil kenarında bir cafe acarak paramı degerlendire bilirim. bu cafe tamamen benim tasarımım ile yapılacak olan bir cafe olur. bir diger alternetif ise yüklü sayıda motor,araba gibi seyler alıp evlere yemek servisi saglamak için yemek sirketleri ile anlaşma yapar siparişlerini götürmeleri için onlara arac kiralarım. bu sayede bir miktar para kazanır bu kazandıgım paraları zamanla degerlenecek olan arsalar alarak degerlendiririm. elde ettiğim her kazancı bir yatırıma kullanıp gelen parayı çoğaltırım.

0

yüklü bir miktarda param olsa borçları varsa onları öderim ilk daha sonra kendime bir kreş açarım ve bir cafe daha sonra o gelirlerinden her ay düzenli olarak çocuk esirgeme kurumlara yaşlı bakım evlerine huzur evlerine ve hayvan barınaklarına ve yardıma ihtiyacı olan insanlara yardım ederim.

1

benim yüklü bir param varsa en önce o parayı ne tür yatırımlara harcayacağım konusunda uzun uzun düşünürdüm ve o zamanki ekonomik duruma göre ya altına yada emlak sektörüne çeviririm.

0

ailemdeki fertlerine birer bir ev aldırdım sonra yatırım yapmak için apartman, dükkan ve arsa alırsım gerisini yer içerdim.

0

yüklü miktarda param dışında evim varsa eğer paramın büyük bir kısmını löseve bağışlardım net fikrim bu yönde

0

bağış yapardım ya da tura çıkardım. ev satın alırdım.

0

miktarı çok yüksekse iş ve hayat kalitesinin en yüksek olduğu ülkeye uçardım

1

yüklü bir param olsaydı ilk olarak güzel bşr tatile çıkardım. çünkü çok yoruldum.

0

uzun ve güzel bir tatil ile kafa dinlemek güzel olurdu