2

aşkta kazanmak için ne yapılır?

aşkınızı nasıl kazanırsınız?

15 cevap
1

bu bir yarış mı ya da savaş mı, ya da oyun. neyi kazanıyoruz pek anlamadım. sevmek sevilmek bence aslolan. taktik maktik hiç kafam basmaz, tavsiye de etmem.

0

aşkı kazanmak insanın elinde bir ilişkiye başladığın an dogruluk ve gerçekçi olduğun sürece herzaman aşkta kazanılır aşkı kazanmak kolay aslında yeterki içindeki şeytana uymağımız sürece

0

bana göre aşk da kazanmak için hiç yüz v verilmemelidir o şekilde kazanırsın çünkü çok yüz verince bir tarafları kalkıyor ve gitmeleri çok çabuk oluyor bu beni seviyor asla bırakmaz gibi düşüncelere katılıyor bütün erkekler belki de kızlar da böyledir ben bir nişanlı olarak bunu söylüyorum ben üstüne düştüğüm zamanlarda o benden kaçıyordu of bunalttım bir bir şeyler söylüyordu ama ben üstüne düşmeyince o benim üstüme düşmeye başladı çok seviyorum beni bırakma gibi şeyler söylemeye başladı o yüzden kazanmak için yüz vermeyin tabii bu kişiden kişiye de değişiyor her şey karşılıklı olduğu zamanlarda oluyor karşındaki sana güzel seviyeli bir ilişkiniz varsa değer veriyorsa eğer sen de ona verirsin güzel seviyeli bir ilişki yürürsünüz ve mutlu olursunuz ama bazı insanlar var sevgiden çok bunu alıyorlar ve yüz vermiyorlar sizi üzüyorlar o yüzden siz ona yüz vermeyin bana göre o zaman askta da kazanan siz olursunuz.

0

öncelikle dürüst özü sözü bir olmak doğal omak gerekir yalandan uzak durmak samimi olmak gerekir yapmacık olmamak gerekir çünkü hepimiz karşımızda böyle insanları isteriz kötü insanlar bile iyi insanlarla karşılaşmak ister kimse dönüp kendisine bakmaz çünkü hayat böyle bu yüzden kötü olmayın

0

umursamazsan kazanırsın kimseyi önemsemezsen en önemli sen olursun gizemli olursan kazanırsın maddi durumun iyiyse kazanırsın

0

aşkta kazanmak için kendi içinde aşkı uzaklaştırdığın noktaları bulmak ve bunları dönüştürmek zorundayızdır. onun dışında kalıcı bir aşk elde edemeyiz.

0

aşkta kazanmak için saygı ve sevgi ile yaklaşmak lazım. güven vermek ve güven almak önemlidir.

0

aşk da savaş var her türlü kendinle savaşırsın , karşıdaki ile savaşırsın tam bir yangın yeri . eğer aşkta kül olup yanmayı becerirse iki taraf .kendi benliğin olmaz aşkta . siz olursunuz . eğer bunu yapabilecek kadar cesursan işte o zaman gerçekten aşkta kazanırsın . işık saçmak için , önce yanmak gerekir .

0

karşındaki bir insan güvenirlirse bu aşkta ne olursa olsun savaşılmalı.

0

savaşmayı bırakmalı bence,karşı tarafla da kendinle de savaşmayı bırakıp,olduğun gibi sevgi enerjisine açarsan kendini zaten her halükarda kazanan sen olursun.

1

fazla değer vermemeli en klasik taktiktir ama hep ile yarar kaçan muhakkak kovalanır.

0

aşkta kazanmak için her yola başvurmak mubahtır.

0

aşkta kazanabilmek için özellikle yaptığım birşey yok kendim olmam yeterli

1

aşkta kazanmak için biraz şanslı olmak gerekiyor

0

aşkın peşini bırakmamak gerekir.ve de doğru kişi olduğuna emin olmamız lazım