0

eskiden günlük tutuyordum 10 yaşımdan 15 yaşıma kadar aralıklarla tutmuştum fakat hiç kitap haline getirmeyi düşünmedim çünkü genelde o gün yaptığım şeyleri yazıyordum

0

ben günlük tutuyorum ama günü gününe girilmesi gereken herşeyi gününde girmeyip bir sonraki gün ikisini birden tuttuğum olmuştur . günlüklerimi kitap haline getirmeyi düşünmüyorum bunların hepsi bana özel olduğu için . ama ilerde bir kitap yazmak ve toplumun beğenisini kazanmak isterim .

1

günü gününe olmasa da arada bir yazıyorum iyi geliyor

0

her zaman başladığım ams hiç bi zaman sonunu getiremediğim bir uğraş benim için ama düzenli olarak günlük tutsaydım da kitap haline getirmezdim özelimi kimseyle paylaşmak istemezdim

1

evet küçük yaştan beri günlük tutuyorum ve hala tutmaya devam ediyorum iki tane günlüğümü kitap haline getirdim gerçekten baktıkça mutlu oluyorum keyif alıyorum ve hala yazmaya devam ediyorum çocuğum 10 veya 15 yaşına gelince ona doğum günü hediyesi olarak yazmış olduğum anı kitaplarımı hediye etmeyi düşünüyorum bu yüzden hala yazmaya devam ediyorum.kesinlikle muhteşem bir hediye olacak.

0

günlük tutmak benim için hep yarım kalan bir şeydir. küçükken hep başlar sonra devamını getiremezdim. bu sebeple kitap haline gelecek ortada birşey yok.

0

hayır şuanda günlük tutmuyorum. eskiden birkaç kere tutmuştum. eğlenceli oluyor aslında ama onu güvende tutmak gerekir.

0

hayır günlük tutmuyorum.bir aralar böyle merak salıp günlük tutmaya niyetlenmiştim.bir iki gün falan yazmaya çalıştım.sonra sıkıldım.yazmayı bıraktım.

0

günlük eskiden tutardım ama artık yazmaktan da sıkılıyorum. kitap yazacak donanım sahibi değilim zaten

0

hayır günlük falan tutmuyorum . eskiden evet ama şuan malesef tutmuyorum. günlük .