0

çalışmayı severim ancak yeterli alanlar oluşturulup.beni normalde yapmadığım işlere yönlerdirilmediğim sürece.

0

çalışmayı severim, boş boş pineklemekten çok rahatsız olurum. hele hele çalışmamın sonucunda ortaya çıkan sonuç ve sonuçların karşılığında maddi ve manevi aldığım takdir benim için çok huzur verici olduğundan çalışmayı çok severim.

0

çalışmayı çok severim. boş vakitleri mutlaka değerlendiririm. ders çalışırım, evde çiçek yetiştiririm, örgü örerim, geri dönüşümle uğraşırım. çalışmak beni mutlu eder. tembel tembel oturmam yani elimden geldiğince iş yaparım emek veririm.. çalışmak insana huzur verir. kendini işe yarar hissetirir. herkes çalışmaya özen göstermelidir.

0

çalışan demir pas tutmaz demiş atalarımız,pas tutmak deyimi bir nevi hastalıktır,
insan çalıştıkça hasta olmaz,
çalışmayı da abartmadan düzenli yapmak gerekir.

0

çalışmayı seviyorum ama maalesef henüz kendi işime atanamadığım için çalışmanın tadını pek bilmiyorum. çalışmak, para ile gelen güzel bir keyif olacaktır benim için herhalde.

0

eğer sevdiğim bir işse neden sevmiyim zevk alıyorsam yaptığımdan severek yaparım ve başarılı olurum dikkat ettiyseniz insanlara sevdiği işleri yapanlar daha başarılı oluyorlar neden severek yapıyorlar zaman nasıl geçiyor anlamıyorlar bile herkesin böyle bir işi olur inşallah

0

ben çalışmayı çok seviyorum ben çalışmazsam gerçekten yaşayamam sürekli çalışmam lazım benim sürekli para gelmesi lazım. bir de çalışma ortamları çok iyi olduğu için o yüzden evde boş boş oturacağına çalışmayı tercih ediyorum. hem paran geliyor hem de senin için bir farklılık oluyor evde gün yapacağıma çalışmayı tercih ederim mesela şu an çalıştığım iş ortamını çok seviyorum arkadaşlarım olsun işim olsun çok iyi zevkle gidiyorum eşime huzurla gidiyorum çalışma ortamı bence çok önemli çalıştığın ortamda huzurlu çalışıyorsan sürekli çalışmak istersin ama çalıştığın ortamında sevmediğim insanlar seni huzursuz eden insanlar varsa hiç çalışma istemezsin çalışmaktansa olsun ama ben çok seviyorum emekli olana kadar da çalışmayı düşünüyorum.

0

karsılıgı önemli olan benım ıcın..cok calısıp az kazanıyorsam calısmak zulum gelir bana.ama yok karsılıgını eger alıyorsam severım calısmayı.

0

bekarken çalışmaktan nefret eden bir insandım ve hiç çalışmadım ama evlendikten sonra çalışmam gerekiyor ne olsa yapacağım ama bulamıyorum çünkü çok ihtiyacı var

0

evet çalışmayı seviyorum ama şuan bir işe sahip değilim keşke olsaydım çünkü evde olmak gerçekten canımı çok sıkıyor hiçbir şey yapmayıp saatlerce oturmak psikolojimi bozuyor çalışmayı seviyorum çünkü bu şekilde kafa datıyorsun kendini mutlu hissediyorsun en azından hayatta bir amacın oluyor

0

tek bir şartla çalışmayı seviyorum oda çalıştığımın karşılığını yeterli maddi ve maneviyatla alarak.

0

tabikide seviyorum çalişmayan demir paslanir

0

çalışmayı seviyorum çünkü boş boş gezmek hiç benim işim değil şuan evdeyim ve ne yapacağımı bilmiyorum çalışmak zihni geliştirir güçlendirir

1

seviyorum, hatta bulabilsem kendime yeniden iş arıyorum..

0

inşallah kendi işinizi kurabilirsiniz allahın izniyle :)

0

evet çalışmayı seven biriyim ancak emir altına girmeyi maalesef sevmiyorum o yüzden kendi işimi kurmayı düşünüyorum umarım yapabilirim.

0

dimii ama malesef öyle bir imkanımız yok ayakta kalabilmek için çalışmak gerek :(

0

evet çok seviyorum çalişmak benim hayatim arada sirada mizirdansam da yoruldum diye iyi ki çalişiyorum

1

çalışmayı severlerden biriyim. yeri geldiğinde saatlerce çalışabilirim. yani işin sonunu getiririm.

0

sevmiyorum keşke çok zengin olsak calismasak.