0

benim için en önemli olan şey güvendir. ayrıca tanımaktır. bunların nedenleri ise şöyle açıklayabilirim. bir insanı tanımak istiyorsanız sinirlendirin diye bir söz vardır duymuşsunuzdur. çok doğru bir sözdür. çünkü insanlar sinirlendiği zaman içinde ne var ne yok gerçek yüzlerini gösterirler. bu yüzden benim için kavga ettiğim insanlarla daha iyi arkadaş oluyorum çünkü gerçek yüzlerini görüyorum. güven ise bunu şöyle kendinizce test edebilirsiniz. arkadaşınız arka tarafınıza geçip sizi tutacaktır. siz ise gözlerinizi kapatıp bırakmayı deneyin. biliyorum bir çok kişi yapamayacaktır. işte bunu yapabiliyorsan o dosttur.

0

sağlıklı bir yaşam için yapılması gerekenler çok kolaydır ve bunlar günlük hayatımızda göz önünde bulunan fakat bizlerin yararlarını bizlere faydalarını bilmediğimiz o kadar çok besin var ki.

her gün herhangi bir meyve , her sabah erken uyanmak , mutlu hissettiğimiz aktivitelerde bulunmak , uyku duzeninizin bulunması , kitap okuyup günlük konuşma zamanınızı arttırmak bunları sizleri istemesenizde sağlıklı bir konuma getirecektir.

1

iyi bir arkadaşlığın sırrı kara günde yanında olup, destek çıkmak. ekmeğini bölüşüp acini paylaşmaktır.

0

arkadaş samimi olmadiktan sonra napacaksın öyle insani

0

saygı ve anlayıştır. vefalı iki insanın birbiribi bulduktan sonra kopmaları cok zordur. vefa sadakat cok kolay bulunmuyor.

0

en onemli sey guvendir guven olmazsa ne yaparsaniz yapin o arkadasliktan hayir gelmez.arkadas dedigin hatan varsa yuzune karsi soyler arkandan konusmaz acigin varsa acigini kapatir ama duzeltmen icin seni uyarir.bencil olmamak gerek fedakarlik ve samimiyet onemlidir.icten,samimiyetle,yalansiz,riyasiz kurulan arkadasliklar gercek arkadasliklardir.gercek arkadas arkadan is cevirmez,sirrini guvenle saklar,karsilik beklemez ihtiyacin oldugunda yaninda olandir saglikli bir arkadaslik guvenle,sadakatla,fedakarlikla,emekle olusur ve saglam arkadaslikta oyle ufak tefek seylerle bozulmaz.

0

arkasında değil yüzüne konuşmaktır. borç almamaktır borç vermemektir. karını sevdiğini uzak tutmaktır. ve onunla uzun bir yolculukta seyahat etmektir. çünkü insanlar birbirlerini en iyi seyahatte ve alışverişte tanır.

0

bencede on önemlisi samimiyet ve yalansız olması gerekiyor . araya yalan girerse o arkadaşlıktan çıkar artık . veya benim yanımdan gidip baksa birinin yanında benim dedikodumu yapıyorsa onda gerçek arkadaş değildir .