0

söyle bir kazanc tablosuna bakıyorum.ne kadar özgun ve uzun yazılar ıle soruyu degerlendırırsen o kadar para yansıyor tabloya.

0

cevabın uzunluğu kazancı etkiliyor evet. benim gözlemim bu yönde.

0

cevapların uzunluğu kadar mantığı da çok önemli ve sonuç içermelidir, kendine özgün basit ve anlaşılır cümleler kurarak bilgini arkadaşlarla paylaşılmasını istiyor site yönetimi. bilgi geniş bir havuz ve herkes birbirinden oldukça etkileniyor, cevaplar sunarak.

0

evet doğru söylüyorsun cevapların çok uzun olması gerekiyor zaten onun yüzünden ben de şu an cevabı uzun yapmaya çalışıyorum ama ne kadar yapabilirim onu bilmiyorum daha sana neler anlatabilirim onu düşünüyorum bu akşam hangi dizi var onun hakkında bir fikrim var mı neyse

1

evet verdiğin cevabın uzunluğuna göre kazancın artıyor. daha uzun cevap daha çok kazanç sağlamaktadır.

0

cevaplar mantıklı ve bilgi verici olsun kazanç az olsun

0

evet en az 40 karakter yazabiliyorsun.en kısa cevabı 1 kuruş en uzun cevaba ona göre kazancın artıyor.

1

bu soru sayesinde yeni üye olarak bende öğrenmiş oldum malum şuan da soru sorma derecesine gelemedim daha peki beğeni yapmak kazancı etkiliyor mu @okuyankurd @faruk0675

1

evet artıyor. bunu site yönetimi açıkladı. ama uzun cevap vereceğim derken saçmalamayın. silerler ve emeğiniz boşa gider. bilgi verici ve araştırma yaparak uzun yazın. ben öyle yapıyorum ve güzel gidiyor.

1

evet artıyor ama artk böle giderse kazanmıssn %5 kazançlar bazı sorularda yok hatta hiç bir sorularda yok yani neden böle oldumu yahu

1

evet verilen cevapların uzunluğuna göre gelirin artıyor ama saçma sapan olmamalı ve özgün içerikler olmalı saçma sapanda olsa yazim dememelisin öncelikli amacın bilgi vermek olsun soruyla alakasız cevaplar verme amaç bilgi sahibi olmak bunu da unutma

0

evet cevapların uzunluğu ve yazılan cevabın konuyla alakası,mantıklı olmasına göre artıyor. deneyimledim ben gerçekten öyle. bilgiye göre para,emek vermekle alakalı. şahane.

0

evet cevapların uzunluğuna göre verilen para 15 kuruşa kadar artıyor. örneğin ne kadar uzun cevaplar yazarsan o kadar çok para kazanırsın.

0

evet artıyor ama cevaplar uzun olsun diye saçmalamak iş görmez :)

0

evet arttiriyor. ne kadar uzun cevap o kadar cok kazanc. hatta bir cevaptan 60 kurus kazandim

0

evet cevap uzunluğuna göre para verilir.

0

evet değişiyor kısa cevaplara 1 kuruş uzunlara da değişiyor uzunluğa göre

0

evet ne kadar uzun karakter ve ne kadar uzun cevap verirsek kazancımız o kadar artıyor. ayrıca mantıklı cevap vermekte kazancın artmasında etkili.

0

evet cevap ne kadar uzun olursa o kadar para kazandırıyor