0

kısa olmaması daha önemli bence kısa olan cevaplara daha az ücret ödenirken uzun olan cevaplara daha fazla para veriliyor diye düşünüyorum ama zaten oyle degılmıdır herzaman emek ister emek veren kazanır sanrım sitede bu mantıkdan gidiyor ve böyle olmasını ilke edinmiş yani anlıycamız kadarıyla agzınız ne kadar laf yapıyorsa site okadar kazandırıyor gibi en uzun cevabı verende en cok parayı kazanan oluyor galıba bilmıyorum bazıları abartmıs gıbı sankı ben bugun bu sıteyi facebook da gördüğümde oradaki bayan şey yazmıştı bir saate mi pardon iki saate 9 tl kazandım diye ama sanmıyorum ya okadar değil bence yani bende bugun bayadır takıldığımı düşünüyorum ama ben okadar hayatta ulasamadım galiba biraz abartılmış bu durum

0

soru sormak da cevap vermek de para kazandırıyor ama soru sormak sadece iki kuruş kazandırıyor. cevapları ne kadar uzun tutarsan o kadae para kazanıyorsun. bir diğeri de verdiğin cevaplar soruyla alakalı olmalı uydurma kelimelerle falan değil yani. şimdi nerdeyse bir satıra bir kuruş veriliyor. yirmi satır yazdıysan 20 kurul kazanıyorsun. iki kat kazanç da daha fazla oluyor tabi ama iki kat kazanç uzun zamandır siteye uğramıyor orası da ayrı bir durum. herkese bol kazançlar.

0

ilk baslarda 20 satira neredryse 30 kurus kazanirdik simdi bir satiri tamamen doldurduğunda bir kurus kazaniyorsun. yani 0.01 kurus. cevqbin ne kadsr uzayip ne kadsr satir yazarsan ona gore hesapla iste. 25 satir mi yazdin. 25 kurus. yani suanda da iki kati kazanc var malum. yani iki kati seklinde yansiyor kazanc hanemize. diyelim bir cevabindan normalde 18 kurus mu kazandin. onu otomatikmen 36 kurus olarak yansitiyor sistem. yani bu sure zarfinda daha fazla aktif olmani tavsiye ederim. ne kadsr ugrasirsan o kadsr fazla kazanc demek. bu arada site icerisindek ireklamlara da tiklamayi unutmayalim. cunku bu reklamlara ne kadsr cok tiklanirsa site o kadsr cok kazanmaya basliyor ve site icerisinde boyle etkinlikleri daha fazla yapiyor sorumani yonetimi. o yuzden bu konuyu da goz ardi etmeyelim. ben de arwda tikliyorum ama benim tiklamamla nereye kadsr. herkes bir kere tiklasa gun icerisinde reklamlara, kac uye tiklamis olur yani. bundan baya para kazanirlar. iste kazanirsa bizde kazaniriz, unutmayin.

0

uzun cevaplar detaylı cevaplar kazandırıyor uzun uzun ve açıklayıcı yazmak gerek

0

cevap uzunluğuna göre kazanılan para ciddi anlamda değişiyor. ne kadar açıklayıcı uzun cevaplar verirsek kazancımız bir o kadar artıyor.
kısa cevaplar (tek satırlık) 0.001 kuruş kazandırıyor biraz düşük tabi. :) ama ne yapalım akmasada damlıyor.

1

cevap uzunluğuna göre kazanılan para bayağı değişiyor. mesela kısa cevaba 1 kuruş kazanıyorsan, uzun bir cevaba uzunluğuna göre 31 kuruş felan kazanıyorsun. bunu herkes bilse saçma sapan soru sormak yerine sorulan sorulara cevap vermek için çabalarlar.