0

sessize alma özelliği olsa daha iyi olur aslında evet bildirim gibi bir özellik gelse daha iyi olabilir.

0

güzel olur tabii ki de olması gereken bir özelliktir... zamanla geleceğini düşünüyorum...

0

aslında iyi düşünmüşsünüz ama zaten geliyor yani mesela sol üst köşede bir zil işareti var orada mesela 96 yeni bildirim diye bildirim menüsü var bir soru paylaşıyorsunuz diyelim ben sorun var galatasaray bu sene kaç gol atar diye sor açtığımızda oraya cevap verenlerin verdiği cevaplar o yukarıdaki bildirim ben üstüne geliyorlar bence iyi geliştirmişler yani bilmediğiniz soruları burada sorarak bildirimler bölümünden verilen cevaplara bakarak bilgiler öğrenebilirsiniz.

0

evet daha guzel olur bide sorumani keske bi uygulama seklinde olsa daha guzel kullanisli olur. bende surekli internetten girmekten biraz muzdaribim. ama uygulama olsa daha iyi olurdu ve o sekilde bildirim gelmesi daha kolay olurdu bence. ama yinede boylede iyi anca bu kadar olur zaten ben memnunum sorumaniden bir sikayetim yok ..

0

şuan o sistem geldi keşke siteyi daha önce keşfetseydim 1 ay önce falan şuan gelen cevaplar bildirim sayesinde geliyor ve bu sistem gerçekten yararlı. sorumani adminlerinin kullanıcı önermelerini dikkate alıp hayata geçirmesi çok güzel.

1

soru sorulduktan 1 ay sonra karşıma çıktı ve gülümsedim. bildirim özelliği var artık ve sorularımıza verilen cevapları görebiliyoruz.
daha sitenin çok eksiği var ama site elinden geldiğince şikayetlerimizi ve önerilerimizi dikkate alıyor umarım gelişerek devam ederiz burada.

0

kesinlikle mükemmel olur özellikle yeni başlayanlar için büyük kolaylık

1

evet çok güzel olur ve ayrıca yorum yaptığımız sorulara verilen yanıtlar olması lazım en azından yanlış biliyorsak doğrusunu ögrenmemiz lazıö

1

ekip bu konuda açıklama yaptı. bildirim özelliği geliyor. yolda olduğunu ve geliştirdiklerini söylediler.