0

ben çok merhametli birisiyim. birine kızsam bile kizginligim geçince o kişinin hayatta yaşadıklarını düşünüp ona uzulecek bir pay bulurum kendime. belki de bunun o kadar da kötü birşey olmadığını düşünüyorum. kin beslememis oluyorum böylece ya da olayı unutmamı sağlıyorum.

0

çok merhametliyim .fakat beni salak yerine koyarsa aynı şekilde merhametli olduğum söylenemez . intikam alırım hak edenden .

1

aslında çoğu kez merhametli davrandığım zamanlar oldu. hatta konuşmadığım insanlara sonradan konuşmak için birkaç adım da atarım. ama insanlar her zaman aynı oldukları için bunun hiçbir zaman kıymetini bilmediler. ve ben de bu yüzden artık her şeyi oluruna bıraktım. en iyisi de bu diye düşünüyorum. sürekli onların ayaklarına giderek ne kendimi küçük düşürmüş olayım ne de kıymet bilmeyenler yüzünden kendimi üzeyim. çünkü her zaman sadece kendi üzüldüğümle kalıyorum. ama yine de bana onlar gelip konuşmak isterlerse yine de konuşurum.

0

hiç bir zaman kin tutamam kimseye aşırı şekilde merhametliyim özelliklie hayvanlara karşı

0

ben merhametiyimdir asla kinci olmadım doğrusu bu

0

pek değil kinci sayılmam. merhametliyimdir. ve bu özelliğimi kaybetmemek çalışırım. dezavantajlı gruplar ve zayıf kimseler için yapılan sosyal projeler değil yer almaya çalışırım. insan olmanın gereği de budur zaten.

1

bu merhamet veya kin besleyeceğim kişinin karakterine hareketlerine bağlı. kin beslemeyi sevmeyen bir insanım ama kin beslememi gerektirecek o kadar insan varki. bu kin duygusunu içime atanlara daha beter sinirlenip daha da kinleniyorum işin garibide bu. merhametse ok güzel bir duygun her canlı merhameti hakkeder ama en az insan canlısı hakkeder . hayvanlar bitkiler en çok merhameti hakededen canlılar. bana yapılan hataya harekete bağlı benim kinim merhametim ama genelde malesef ki merhametim ağır basar ve pişman olurum.

0

bence ben merhametli yıldır herkeste merhamet vardir

0

karsımdakı kısıye gore degısır ama genelde merhametlı bırıyımdır

0

kim beslerim. çok soylenirim. elime düşsün de ben yapacağımı bilirim derim ama sonra kıyamam. merhametli biriyim.