0

bence arttırmalılar çünkü çoğu kişi altın sorulara girip o tür soruları cevaplıyorlar.sürekli güncellenip yeni soruların gelmeside gerek.ben altın soruların çoğunu cevapladım ve cevaplayacak bir soru kalmadığını düşünüyorum.birde exstra bir cevap vermek istemiyorum bunlar olsa daha güzel olabilir

0

hemde çok iyi olur bakıyorum hep cevapladığım sorularla karşılaşıyorum. altın sorular çok kazandırıyor. altın sorular çoğalırsa kazançlardan artar daha cazip hale gelir diye düşünüyorum.

0

ben altın soru olayını anlayabilmiş değilim yüzde yirmi daha fazla kazanç diyor ama ben denemek için altın soruya kırk karakterlik cevap verdim sonra normal soruya yüz karakterlik cevap verdim ikisinde de aynı kazancı elde ettim bence bizi yiyolar biraz

0

altın soruların amacı ne kadar etkileşim alırsa o kadar altın soruya girme şansı artar mesela senin soruna çok yorum gelirse ve iyi bir etkileşim salarsan seni altın sorulara çeker ve insanlar senden 120 kazanç alır benim görüşüm bence sorumani kendi paylaştığımız soruları yanık gelince o yanıtlardan para kazanmamızı sağlamalı bu şekilde daha iyi bir para kazanabiliriz ve daha iyi bir ortam olmuş olur herkes bu siteye bakın gibi gelir ve güzel bir para kazanırız.

0

cok iyi olur da... sormuyorlar artik neredeyse yaa...

1

aynen düzenli olarak sorsa çok iyi olur mesela haftada bir kaç tane veya günde bir kaç tene sorarak soru sayısını arttırarak biraz daha fazla kazanmamiza yardım etmiş olur

1

site zarar etmeyeceği sürece iyi olur tabii :)

1

sorumani altın soruları arttırsa daha iyi olur. çünkü hiç olmazsa daha yüksek kuruşlar elde ediyoruz. bir de sorular yorum içerikli ve cevabı uzun tutabilecek kalitede olmalı. okuyan ve cevaplayan kişilere fayda sağlamalıdır.

1

evet sorumani altın soruları arttırsa çok iyi olur çünkü altın sorulardan kazanc daha yüksek bilmiyorum neden arttırmadıklarını acaba bizim kazanmamızı istemiyorlar mı bilemicem ancak sorumani daha çok üye çekmek istiyorsa bence altın soruları arttırmalı ve biraz arada sırada kolay sorularda sormalıdır diye düşünüyorum.

1

tabiki çok iyi olur daha fazla kazanç elde ederiz ve daha çok bilgimizi güncelleriz çünkü altın sorular bilgi isteyen sorulardır.

1

sorumani ekibi altın soruları arttırma gibi birşeyler yaparsa eğer iyi olur, olumlu mânâda dönüşü hızla gerçekleşir. kaliteli soruların sıklığının temennisinde bulunmak istiyorum.

1

hem altın sorularını hem de yarışmalarını artırması bizim açımızdan çok güzel olabilir.burada bulunma amacımız sonuçta ortada.ne kadar çok altın sorusu ve yarışması o kadar çok para.çok para dediğimi de bakma ha kuruş kuruş kazanıyoruz işte ne yapalım mecbur.

1

elbette artırması bızler acısından hayırlı olandır.buraya sonucta para kazanmak adına geliyoruz.ve bu altın sorular yuzde 20 lik daha fazla bır kazanc sagladıgından dolayı bızım ıcın bu spruların fazla olması daha hayırlı ve kazanc saglar.bu sebebten ısterım kı daha fazla bu 20 lik sorular gelsin ve bizler yanı yazarlar daha cok paralar elde edelim.hem bu site sahıbı ıcınde ıyı olur.ne kadar bu sorulardan fazla olursa o kadar cok ınsan ugrar bu sıteye.cunku ne kadar cok cevap verırlerse o kadar fazla para kazanacaklarını bılırler bu 20 lik sorulardan.bence kesınlıkle daha cok artırılmalı ve ınsanların kazanmasında daha fazla olanak saglanmalı.özellikle bu soruların tercıh edıyorum ben.

1

arttırırsa tabii ki olur özellikle üyelerin kazançları artar.

1

altın soruları arttırdığı gibi yazarlar arasında sorulmuş soruları da altın soruya çeviriyor artık sorumani ekibi.

1

sorumani hergün altın sorular sormakta ve genel olarak sorular bilgiye dayalı sorular olmaktadır.

1

umarım en kısa zamanda dediğin olur @sipsisipsi

2

sorumani ekibine yazdim. altin sorular artacak.

ayrica su mujdeleri verdiler;

soru basina kazanciniz en az %50 artacak
cevaplar da birim kazanc en az %30-40 artacak.

2

sorumani ekibine yazdim. altin sorular artacak.

ayrica su mujdeleri verdiler;

soru basina kazanciniz en az %50 artacak
cevaplar da birim kazanc en az %30-40 artacak.

2

hemde çok iyi olur sorular az geliyor