0

sosyal medyadaki bence fenomenler tabii ki de yok değil. ama bazıları var ki gerçekten de çok abuk subuk videolar çekip insanların etkileyi biliyorlar.bence böyle saçma videolar çeken insanlara hiçbir şekilde youtube'dan engellenmesi gerekiyor. daha geçen gün youtube'da bir tane video izledim bir de videoyu çeken 15 yaşındaki çocuk yani o kadar gereksiz ki o kadar gereksiz bir fotoğraf video çekmiş ki gerçekten çok saçma buldum. herhalde kendi dünyasını bir şeyler yaşıyor. yani sosyal medya fenomenleri tabii ki de yok değil.birkaç sosyal medya fenomeni tanıyorum ve özellikle takip ediyorum çok iyi bir içerik hazırlıyorlar ve videolar çekiyor.o yüzden böyle insanlar zaten kendi parasını helaliyle kazanıyorlar hiçbir şekilde sorun sorun yok.böyle insanlar tabii ki de kazansın sosyal medya artık günümüzün para kazanma aracı olduğu için hiçbir şekilde zaten sakınca görmüyorum.sadece kötü ve iğrenç bir şekilde videolar çeken sosyal medya fenomenleri olmamalıdır.

0

kalıcı işler yapıp sektörde kendilerini degerlendirmezlerse hepsi birer balon olur.

0

sonuc olarak bir emek verip kazanç saglamaya calısan insanlardır yaptıkları şey ne olursa olsun emek verdikleri için bu kazanc onların hakkıdır her ne kadar bazı fenomenler olayın suyunu cıkarmıs olsalar da genel olarak yaptıgı için hakkını veren iyi ve başarılı insanlar vardır onların hakkını yemek iyi bi şey diğildir

0

özgün içerik üretenleri seviyorum en azından kafa patlatıp uğraşmışlar emek var diyorum. bir de taklitçi tayfa var onlar sadece kolay para derdindeler.

0

maalesef bazılarını çok gereksiz buluyorum :(