0

tabii ki de evlilikte aşk daha önemlidir aşk demek huzur demek aşk demek sevgi demektir aşk demek mutluluk demektir zaten sevgi ve aşk aynı anlama gelir aşk sevgiden doğar bence aşk daha önemli

0

aslında doktorlar çok aşık olduğunuz zaman evlenmeyin diyorlar çünkü fazlasıyla duygusal haraket edebiliyoruz. gözümüz görmeden tam anlamıyla tanımadan veya tanıtıp da g göremeden analiz etmeden ani kararlar alıyoruz ve bu bütün hayatımızı etkiliyor. bu yüzden ben sevgi ve emek vermek taraftarıyım. yani çok aşıkken evlemmemek gerekiyor. bir insanı sevmek onunşçin çaba göstermek emek vermek daha kıymetli. çünkü zamanla emekleyerek ve emek vererek kurmuş olduğunuz ilişki sevgiyle daha iyi yürüyor enazından daha mantıklı olabiliyorsunuz ve karşınızdaki insanı daha iyi analiz edebiliyor ona göre daha sağlıklı ve mantıklı kararlar alabiliyorsunuz.

0

ıkiside önemlidir aşkta sevgi de ayni kapiya çikar.

0

evlilikte aşkmı sevgimi sorusuna kesinlikle sevgi diyorum. aşk geçici oysa sevgi bitmez.

0

evlilikte sevgi saygı ve sadakat önemlidir

0

kesinlikle sevgi bana göre sevgi bitmez . aslında şöyle açıklayabilirim sevdiğin birine aşık olma ihtimaliniz çok yüksek ama ban göre sevmediğiniiz birine aşık olma ihtimaliniz çok düşük bir oranda . sevgi saftır sevgi kutsaldır sevgi böyle aşktan daha güzel bir duygudur aşkta çok güzel bir duygu aşkı sevgisiz devam ettirmezsin sevi aşkı kuvvetlendiirp güçlendiren bir etmendir tamam iyi hoş güzel sevgi ama en en başta saygı geliyor insanlar hep bunu unutuuyor bir evlilikte saygı varsa orda deli gibi sevggi deli gibi bir aşk vardır saygı sevgi aşk bir üçgen gibidir birbirinden ayrılamaz ayrılırsa hepsinin hasarı çok farklıdır özellikle saygının yeri ne seviyle ne aşkla dolar evlilikte en önemli şey saygıdır kısaca sonrası geliyor zaten

0

ikisinden birini seçeceksek eğer sevgi olmalı. çünkü sevgi ömür boyunca devam ediyor ama aşk öyle değil aşk bir süre sonra bitiyor. sevginiz varsa eğer güzel ve uzun yıllar süren bir evlilik yapabilirsiniz. aşkı sevgiye döndürmekte en güzel duygulardan olsa da aşk her zaman sevgiye dönüşmüyor genel olarak nefrete dönüşüyor ve bu da evlilikte karşılaşılabilecek en kötü şeylerden bir tanesidir. siz sadece sevin sevgi her şeyin üstesinden gelmeyi başarıyor.

0

evlilikte ve sevgililikte her neyse sevgi en önemlisi en kıymetlisidir. sevginin biteceğine inanmıyorum insan olarak seversin gülümsemesini seversin aşk unutuluyor çünkü sevgiyi hatırlatacak çok şey var.

0

sevgi zaten aşktan türüyor. aşk varsa sevgi de vardır

0

aşk zamanla yerini sevgiye bırakır tabi ama sevgi önemlidir,sonuçta aşk bitebilir.