1

tabiki evlilikte sevgi daha önemlidir netice de parayla saadet olacak iş değil.ama gel gör ki bu devirde artık canımlar cicimler paranın başladığı yere ve bittiği yere kadar oluyor.düğün oldu masraf oldu evde bi kriz havası sonrasında aile içi geçimsizlik e ne oluyor böylelikle anlaşamamazlık yolun sonu mahkemede alınıyor.en önemlisi sağlık sonra para sonra sevgidir.para olmadan hiçiz.

1

sevgi çok önemidir sadece evlililkte değil hayatında olan insanlarla aranda sevgi yoksa yalandan yaşıyorsunuzdur bu dünyada para da çok önemlidir. paran varsa her istediğini yapabilirsin tabi birde sağlığın olmalı en önemlisi sağlık

1

her ikisi de önemlidir. çocuklarınızın ve sizin karnınızı doyması için paranın da büyük önemi vardır sevginin de önemi hayatınızı beraber devam ettirmek için vardır. yani sadece sevgiyle saadet olmaz ya da sadece parayla saadet olmaz her ikisinin de olması gerekir.

1

bence ailede sevgi olarak dağa önemli sevinin ger şeyden dağa güzel ve para herşeyde kazanarak dağa artırır ama paraya önem verirsen ama sevgi gelmez cunku

1

evlilikte sevgi daha önemlidir. çünkü seven insan her koşulda her zorlukta yanında olur. bırakmaz seni ama para için seven para bitince gider. önemli olan sevgidir.

-1

hiçbiri. evlilikte saygı önemlidir arkadaşım. sabır önemlidir bir de sadakat. şimdi hepsini tek tek açalım. her zaman maddi durum parlak olacak diye birşey yok. rızkı yazan allah insanın elinde pek birşey yok. sonsuza kadar da çalıssa allah vermedi mi mal mülk olmuyor işte. burada ve diğer her türlü problemde diyelim karşılıklı kişisel saygı olmazsa evlilik mutsuz seyreder ama devam ediyor mu kişinin kriterlerine bağlı sürebilir ama ruhsal doyum sağlamaz. geçelim sabıra. para konusunda da sabır devreye girer. demin dediğim gibi dünyanın bin türlü hali var. zengin diye aldığın adam iki gün sonra batabilir bir kıvılcım yeter. önemli olan her soruna birlikte sabretmek göğüs germek, birbirine destek verebilmek. ve temel taş sadakat. evlilik piramidinin en altındaki büyük kısım sadakat olup yokluğu çoğu evliliği kökünden bitirir. işte bu saydığım üç faktör olmazsa sevgi gelmez zaten. varsa da gider zaman içinde biter. para hayatın devamlılığı için gereklidir duyguların devamlılığı için değil zira ruhu satılık insanında ruhu fahişedir.

1

inanki para olmazsa sevgi olmuyor. huzursuzluk çıkıyor. ama çok para olunca da huzursluk çıkıyor. her şeyin dengede olması gerekiyor.

1

para her şey için gerekli ama sevgi ile kıyaslanamaz. hele evlilikte bir evlilikte her şeyden önemlisi iki kişinin karşılıklı olarak sevmesidir. sevgi olursa zamanla her şey zaten hallolur. para çok olsa da sevgi olmadıktan sonra ne yapayım o evliliği ama seviyorsan o insan için her şeye göğüs gerersin.

1

evlilikde sevgi daha önemli gibi dursada parasız olduğunda mutsuz oluruz. para olmazsa refah içinde yaşıyamayız mutsuz oluruz buda evliliği problemli bir sürece iter.