3

önce aciklamaya bakin sonra merak ettiklerinizi sorun?

sitede uzun zamandir üyeyim ve bir takim bilgi sayibiyim. yarışmalarda ilk derecelere giren birisiyim. 500 tllik ödül yarışmasında 1. bu gün son bulan yarışmasa 4. olarak yer alıyorum merak ettiğiniz soruları sorun. cevap vermek için cabalayım.

11 cevap
0

hak etmişsin emek vermişsin kurallara uymayan yani ne kadar iyi birşey yanı başarılar dilerim bol kazançlar yani bizlere de nasip olsn inşallah :)

0

@culda aynen kardeşim hersey acıkca belli ama bilmeyen insanları bilgi sahibi etmekte fayda var.
@s.kdrklk benim görüşüm cevaplamak daha avantajlı kardesim.
@hak32 rica ederim kardeşim. kurallar gereği yazım kurallarına elimden geldiği kadar dikkat ediyorum. bunu herkesin yapmasında fayda var.
@

1

@burak01 kardeşim site bu kazançları talep yaptıktan sonra en gez 2 saat içinde gerceklestiriyor.
@sevolii kardesim bu sitenin kim ve hangi tarihte kuruldugunu bilmiyorum ben bir haftadır bu sitedeyim. ama kuran kisi ve ekipin çok cana yakın ve iyi neteli oldugunu biliyorum.
@kermkttk kardeşim benimde amacım budur inşallah hepimiz bol kazançlı seyler elde ederiz.
@zerro18 kardesim cok fazla soruya yanıt vermek en iyi kazanc elde etmenin bir yolu. zamanım bol oldugu için bu kazancı eldr ettim.
@muhammedali kardesim teşekkür ederim şeninde oldukca adil ve basarılı bir yarışma yaptıgını söyleye bilirim. basarılarının devamını dilerim.

0

açıklama için teşekkür ederim. ayrıca imla kurallarına da uyduğunuz ayrıca teşekkür ederim. fakat bu konuda hala ısrarla hiç bir kurala uymayan kişiler var. hatta ilk beşti bir isim var. bu isim yönetimi iletilecektir.

0

soru sormak mı avantajlı yoksa daha çok cevaplara mı yöneliyorsun ?

1

merak ettiğim bir şey yok hayırlı olsun.. neyi merak edeceğiz ki.. herkes az çok biliyor ne yapacağını.. mantıklı sorular sor cevaplar ver.. belli kelime sayısına ulaş.. vs. iyi geceler.

0

senin hemen altında yer alıyorum ve gayet başarılısın tebrik ederim

0

galiba en bariz soru olacak. nasıl başardın ben bir haftadır daha 7 tl biriktirebildim mesela

0

büyük başarı yapmışsın devamın da daha iyi başarı yaparsın.

0

en merak ettiği sorulardan biri sitenin kurucusu kim ikincisi bu site tam olarak ne zaman kuruldu şimdiden teşekkürler cevaplar için yarışmada başarılar :)

1

siteden kazandığımız paraları site ne kadar sürede veriyor