1

herkes açıklamaya baksın?

arkadaşlar sorumani bize paramızı veriyor demi ve samimi insanlar ve site daha çok yeni reklamda aldı bizler için suprizde yapiyor. ama nedense kaç gündür sitede fazla kimseyi göremiyorum ,cevap veren yok cevapsız sorular çok biz sorumani'yi ayakta tutmamız lazım ama millet nerdesiniz böyle bir güvenli site varmı ya ? hiç birimizin göremiyorum böyle olursa olmaz ki hani sorumani'ye destek olcktk

17 cevap
1

tabi sonra kazançlar artsın, yarışmalar yapılsın diyoruz ama sitedeki çevrimiçi sayısı artmazsa site nasıl reklam alabilir?
ulaşılabilirlik artmalı, aramalarda insanların karşısına çıkacak sorular sorulmalı, cevaplar verilmeli ki erişebilirlik ve bilinirliği gelişsin sitenin.

0

bu site benım hosuma gitti. adamlar ciddi iş yapıyor gibi geldi . bence bu site guvenılır. :)

0

bu gayet doğal yani insanların hayatların da yapacak bir çok şeyi var gün içerisinde, vakit ayıramamalarında açıklanabilir bir sebep yatmaktadır muhakkak. empati kurarak bunu büyütmezsiniz umarım fazla. insanlar çalışıyor,okuyor,geziyor tozuyor ve fazla ben de vakit ayıramıyorum, sonuçta gün içinde buraya abone olacak diye bir kaide yok.

3

aynen kanka. yarisma olunca herkes listeye gitip odulleri almak icin ugrasiyor ama yarisma olmayinca kimse gelmiyor. birde soyle bir durum var. pespese yok atasozu yok illerin plaka kodu, yok yemek tarifleri yok illerin nufusu.. yeter yahuu... bunlardan dolayi soru cevaplayamaz oldum ben yaa... birde kanka site icin soru arastirmasi yapiyorum baktim dun aksam sordugum soeulara alperen disinda gelen olmadi. millet hazira alismis. zaman kaybetmeden para kazanayim, sacma sorular sorayim 2 kurusum cepte modundalar... asil uzun crvap yazabilrcegi sorular sorup oyle sorulara gitsek hepimiz guzel para kazqnilir da. birde herkes soeu sorma pesinde. bende eger sorularimla fark yaratabilirsem sitedeki sorulan soruları da degistirebilirim belki.. biraz da site icin soru arastirmalarindayim ben.. arada grlip cevapliyorum ki hepten el etek cekmis gibi gorunmeyeyim diye :)

2

ben gelen çalışıyorum genellikle geceleri giriyorum ve burada biraz soru cevaplayayim duy uykusuz kalıyorum çünkü paraya ihtiyacım var sürekli gelirim yani ama vakit buldukça gelebiliyorum. bide öğrenci olduğum için sabah okul oluyorokulda giremiyorum çünkü internet hakkım bitti ve sadece yurtta girebiliyorun bakım planı staj okul derken yoruluyorum bidea çıklama yapabileceğim fazla soru bulmayinca canım sıkılıyor o yüzden fazla göremiyorum gönül ister ki günde 5 tl kazanayım fazla gireyim ama maalesef giremiyorum bu aralar hem internetim yok hemde okula uykusuz gidiyorum kaç gündür uyku duzenim yok.bide sorumaniye daha yeni kayıt oldum ve hala bazı şeyleri anlayabilmiş değilim bazı yenilikler olsa daha iyi olur ne bileyim böyle daha çok yazan değilse mantıklı şeyler yazanlara daha fazla puan verilse güzel olur çünkü insanlar yazmaktan sıkılıyor ve ne yazacaklarını bilmeden birşeyler yazmaya çalışıyorlar ve daha guvenemeyenler var girip sorulari cevaplamak icin tereddüt edenler de var yada çoğunun isi gücü vardir ondan da giremiyorlardir yani yoksa herkes destek olmak ve ayrıca para kazanmak isterler diye düşünüyorum.

1

çok haklısın ben sitenin ilk zamanlarından beri siteye üyeyim. fakat birkaç gündür psikolojim gerçekten bozuktu ve asla giremedim. gireyim diyorum bakıyorum sorulara hadi diyorum kafan dağılsın biraz soruları cevapla ama olmuyor sanki harfler yerine anlamsız şekiller varmış gibi geliyor bana ve tekrar çıkıyordum. bugun dedim hadi ha gayret kendin için yap en azından nasıl hırslıydın nasıl çabalıyordun uğraşıyordun. kafanı dağıt işte bir de üstüne para kazan. hem bu site seni üzecek bir şeyde yapmadı her sorun cevaplandı her sorununa anında çözüm buldular. şimdi çabalama sırası sende diye. kalktım girdim on soru falan yanıtlamışımdır herhalde. devam da ediyorum güzel olmaya başladı. ama bazı insanlar gerçekten bunaltıcı sorular soruyorlar ve beni siteden soğutuyorlar. bir konuyla ilgili bir soru sor bekle yada beklemek istemiyorsan başka soru sor kardeşim neden her ilin plakasını, her ilin tarihi özelliklerini, her savaşın tarihini, yapılan maçların skorlarını sırayla sorma gereği duyuyorlar? başlıyorum aşağı inmeye her dakika art arda aynı tür sorular. diyelim ki hepsini biliyorum ama ankara'nın plakası 06 cevap bu kadar ben bunu nasıl kırk karaktere tamamlayıp sunayım sana? benim psikolojim bir tarafa sitede bulunan bazı insanlarda beni bu duruma getirdiler yalan değil. ama meydanı onlara bırakmayayım dedim ve yeniden geldim aranıza. :) bu defa öyle gitmeye de niyetim yok inşallah. yakın bir zaman da bir yarışma da gelirse eğer değmeyin keyfime artık kollar uyuşana kadar bırakmam elimden. bence sorumani de yakın zaman da bir yarışma yapar öyle hissediyorum. belki açıklama da yapılmıştır ama daha bir iki saattir girdim ve bunu araştırmaya vaktim olmadı.

2

öncelikle merhaba ödeme yöntemi olarak sadece banka kartı olması çok büyük bir eksik ve herkes'in banka kartı yok bu durumdan da siteyi herkes tercih etmiyor. benim ininal kartım var. ödeme yöntemlerine ininal, mobil ödeme gelmeli

2

elimden geldiğince buradayım. maalesef telefonum şu an akıllı telefon değil diye interneti telefondan kullanamıyorum. o yüzden bilgisayardan yazıyorum. wifide 5'e kadar açık, pazar günü de kapalı oluyor. eşim gelince onun telefonundan bakıyorum. geceleri, sabah erkenden falan. siteyi çok seviyorum. hem öğreniyorum, hem araştırıyorum. sorumaniye destek olmak lazım sitenin gelişmesi için.

2

millet sırf yarışma var diye yarılma zamanlarında ihtiyaçlarını bile görmezken, şimdi milletin umrunda değil tamam az verebilir ama sizde bir strateji geliştirin öyle yapın. tamam bazı sorular hep aynı konular üzerinden sorular sormaya çalışılıyor, biraz kendinizi geliştirin, elinizin altında internet var girin ilginç bir konuda soru yazın, millette bu ne ki diyerek internette araştırsın kendi cümleleriyle birşey yazsın. sırf yarışma var diye ordan ek para gelsin diye beklemeyelim bu güne kadar ben çok para kazandın, o paranın %25’i sadece yarışmadan geldi gerisini kendi emeğimle yaptım. ha bu site kazandırmıyor emek vermeye değmez diyenler var ama yanlış düşünüyorlar zaten böyle siteler bir asgari ücret kazandırmaz ama senin bir ihtiyacını giderebilir, misal günlük 2 tl kazansan aylık 60 tl eder ve o paraya bir faturanı ödersin yada telefonuna kontür alırsın. bu sitenin böyle yardımı olur sadece. hatta bir söz var damla’ya damla’ya göl olur diye burdan kazandığın paraları biriktir, yüksek bir mevla olunca bir ihtiyacını karşılarsın. şuan ben işsizim ve benim her ay ödeyeceğim bir faturam var onu burdan karşılıyorum, ha bir işte çalışsam gelirmisin diye soran olursa yine gelirim çünkü ek kazan kapısı burası bir ihtiyacımı burdan karşılarım yada burdan kazandığımı bir kumbaraya atar biriksin dursun yani. artık herkes elini taşın altına koymalı.

2

aynen öyle sitede bir durgunluk var garip gerçekten, yani her dakika yarışma yapılırsa zaten ayakta duramaz ki bu site. kendileri de daha yeni kazanmaya başladı zaten bizlerde eğer daha fazla gelir daha fazla sürpriz bekliyorsak sitede aktif olmalıyız. ben iki gündür dayanılmaz bir baş ağrısı çekiyorum, telefon ekranına bakmak bile dayanılmaz oluyor ona rağmen aklım burda giremedim fazla diye kendimi kötü hissettim.

1

güzel bir açıkllama olmuş bizim gibi yeni katılanlar için. teşekkürler.

1

haklısın poyrazım kahvaltımı yaptım geldim cevaplamaya geçiyorum.

1

kesinlikle haklısın ben de katılıyorum sana yarışma falan olduğunda resmen insanlar nefes almıyor ama şimdi kimseyi göremiyorum hep aynı sorular cevap verenler hep aynı kişiler yani soruların hepsi en fazla iki veya üç cevap oluyor böyle olmaması gerekiyor evet gerçekten destek olmamız gerekiyor siteyi büyütmemiz gerekiyor çünkü gerçekten ciddi anlamda bütün samimiyetimle bunu söylüyorum gerçekten çok güvenilir bir site ama işte insanlar bunun farkında değil ne yazıkki eğer yarışma varsa onlarda burdalar ama yarışma falan yoksa kimse yok gibi görünüyor.soruyu gören ve cevaplarını okuyan arkadaşlar hepinize buradan sesleniyorum ne olur bu tür şeyler yapmayalım yarışma olsun veya olmasın siteye destek olalım hem biz kazanalım hem güvendiğiniz site kazansın hiç kimse siteyi kaybetmek istemez öyle deği mi bu sebepten dolayı destek olalım .

0

tamam cevapsız sorular çok var ama beyin bedava modu olunca soru çeşidi fazla olmuyor bence kısa tutulması lazım birde insanların bence fazla araştırma yönü yok ben bunu görüyorum çoğu yerde de öyle bir tek burda değil.normal yaşamda da herkes kolaya kaçıyor.

1

tamamiyle haklısın katılıyorum dün işyerimde çok işim vardı fazla giremedim ama şu an aktifim ögleden sonra ki zamanım boş gece 9 10 a kadar aktif olurum ben

1

haklisin ama ben bazi sebeplerden dolayi fazla giremiyorum

1

sorumani ayakta tutmamız için artık herkesin cevap vermesi lazım sitede en fazla 3-4 kişi var yani arkadaşlar buradaysanız girin girin cevap verin ama bir yarışma oldu mu hepiniz buradasınız nedense sıra almak için savaşıyorsunuz gerçekten ayıp oluyor ama soruma niye üzülüyor bence arkadaşlar hadi hep birlikte şu soruları cevaplayalım bizde kazanalım sorumani de kazansın.