0

herkes açıklamaya bakabilir mi?

culda hanımefendi daha yeni ki soruma cevap vermişsiniz milleti zan altında bırakmayın diye. ben kimseyi zan altında bırakmıyorum. culda hanım siz milletle uğraşıp bu cevabı nasıl verdiniz derken zan altında bırakmıyor musunuz? milletle uğraşacağınıza önünüze baksanız daha iyi olmaz mı?

6 cevap
1

adam nickinize göre de gerçekten adamsınızdır diye düşünüp size cevap yazıyorum. mutlaka eski banlananlardan birisiniz. adım gibi biliyorum ve az çok da tahminimde var.
sorunuza gayet mantıklı cevap vermişim. sizin sorunuza girdiğimde 2 cevap vardı. biri size bilmediğinden bahsetmiş, benim gibi.. diğeri ise sizi muhatap almış.
ve siz benim iyi niyetimi anlamayacak kadar da kendinizce de gücünüzün bana yeteceğini düşünüp bir soruda açıklama kısmında beni anarak soru yazmışsınız.
sahi bazıları gibi sizinde benim ile derdiniz nedir?
tavuğunuza kış mı demişim?
:))

0

siteyi çok farklı yerlere çekiyorsunuz lütfen soru sorup cevaplayalım. bu atışmaları falan doğru bulmuyorum.

0

ya vallahi ben şu anda anlamış değilim burada ne muhabbet döndüğünde çözemedim. vallahi kardeşim kusura bakma ama bence boş ver ya gerek yok boş ver kardeşim sen takma kafana üzme kendini.

0

kardes bence mumkunse ikili tartismaya girmeden yolumuza bakalim derim. kimsenin kalbini kitmayin su ortamda,yazik gunah.

1

ya lütfen bu şekilde birbiriniz ile atışmaya girmeyin gerçekten dışardan bakıldığında hiç hoş görünmüyor. herkes burada fikrini beyan etmiş yanlış anlaşıldığınızı düşünüyorsanız özelden mesaj atarak maruzatınızı belli edebilirsiniz bence. şimdi burda tartışma çıkacak keşke çıkmasa.

0

hangi soruyu sorup cevaplasam karışıyor özellikle hiç gerek yok. bundan sonraki sorularımın altında benim adımı yazıp durmayın.