0

orta okul dönemimde çok yaramaz bir çocuktum. toplamda 3 adet okuldan atıldıktan sonra 4. okuldan ilk okulu bitirdim. ilk okulumdan ailemiz veli toplantısı sırasında bahcede oyun oynarken ögretmenin çocugu olan birisinin yüzünü camla cizdiğim için atıldıgım bir okuldu. 2. okuldan ögtetmen bir ögrenciyi döverken telefonla görüntü alıp, ögretmenin yüksek not vermemesi halinde bu görüntüler ile onu milli eğitim bakanına sikayet edecegim diye tahtir etmem sonucunda kovulduğum bir okuldur. 3. ve son okulumdan sevdiğim kızı kulagına bir sey diyecegim bahanesi ile yanagından zorla öptüğüm için atıldığım bir okuldur. 4. okulumdan mezun olarak akıllandım. atılmalar harıcınde toplamda 12 disiplin kurulu tarafından aldıgım uzaklastırma cezaları vardı. 3 tanede disiplin kurulunun affettiği suclarım vardı. oldukca zorlu bir çocukluk gecirdim. :)

0

okuldan uzaklaştırılmıştım. ama yeminle hoca bana takmıştı :))) karneleri almışız okul kapanmış artık okulun yakınında erkek arkadaşımla buluştum aynı okuldayız sevgili olduğumuzu biliyordu zaten. bu murat denen şahsiyet bizi gördü atar falan yaptı gitti 15 gün sonra okul açıldı ve yemeden içmeden ikimizede uzaklaştırma verdi. ama sonuç evliyiz ayıramadı bizi hayınnn murat.

1

hiç kovulmadım ve hiç bir zaman da uzaklaştırılmadım .

0

evet kovuldum bir kere sınıftan hemde derste bir soru sordu hoca bende cevap verdim ve haklıydım söylediğim şeyde zoruna gitti ve kovdu beni sınıftan

2

hiç kovulmadım ve da hiç bir zamanda uzaklaştırılmadım.