0

başakşehir şuan çok iyi gidiyor ama nedense benim içimde sanki galatasaray oşacakmış gibi bir his fenerbahçeliim ama bu sene musleranın sayesinde piyonun galatadçsaray olacağını düşünüyorum

0

başaksehir'e baktığımız zaman kadro kalitesi disiplin oyun stili taktik gerçekten muhteşem,bu sene bir çok takımı zorladılar,yarında galatasaray ile önemli bir maçı var o maçtan da galip geleceğini düşünüyorum.en önemli oyuncuları adebayor,edin visca,elia,mossoro ve mert günok,şuanda lider pozisyonundalar ve rakiplerine en az 6-7 puan fark atmış durumdalar.ama bu sene gerçekten şampiyon başakşehir diyebiliriz bu sene şampiyonluğa çok yakınlar.

0

başakşehir futbol takımına bakacak olursak,başakşehir aslında bu sene çok iyi bir futbol oynamıyor.ama rakipleri çok kötü olduğu için oynadığı maçlardan galibiyetle ayrılıyor.buna göre bu çok güzel bir başarı özellikle fazla gol yemiyorlar defans hatları bana göre çok başarılı bir grafik çiziyor diyebilirim.daha sonra hücumda pek istenilen hücumu veremiyorlar,ancak oynadıkları 15 maçta 19 gol atabilmişler. her maç hemen hemen 1 gol atıp üstüne yatıyorlar.ve maçı böyle kazanmayı başarıyorlar.bence bu riskli bir durum ancak maçı kazandıktan sonra bir golle atsan 5 golle atsana aynı değerdedir. diye düşünüyorum bana göre başakşehir futbol takımı böyle oynamaya devam ederse kesinlikle şampiyon olacaktır düşüncesindeyim. çünkü rakipleri iyi bir futbol oynamıyor ve hemen hemen her maç puan kaybediyorlar. ancak başakşehir rakiplerinin puan kaybettiği haftayı genellikle puan kazanarak geçiriyor ve böylelikle puan farkını açıyor.bu hafta başakşehir galatasaray maçı olacak özellikle bu maçı başakşehir'in kazanması başakşehir açısından çok önemlidir.eğer başakşehir bu maçı kazanırsa galatasaray ile arasında 11 puan fark olacaktır bu da ciddi bir puan fark olacaktır.galatasaray'ı şampiyonluktan edecektir diye düşünüyorum.ancak galatasaray kazanırsa başakşehir'in işi zora girecektir. bana göre başakşehir bu maçı kolay kolay bırakmayacaktır.ve bu maçı 3 1 lik skorla kazanacak şampiyonluğun en büyük favorisi olduğunu gösterecektir diye düşünüyorum. özellikle abdullah avcı başakşehir takımına çok başarılı bir teknik direktörlük geçiriyor.takımı oturdu ve şu an oturan takım çok başarılı bir grafik çiziyor. özellikle emmanuel adebayor ve edin visca takımı sırtlayan iki isim bir diyebilirim. bu oyuncular olmazsa başakşehir takımı bir hiç bana göre ben başakşehir'in seni sonunda şampiyonuna ulaşmasını çok isterim.çünkü başakşehir kaç senedir şampiyonlar oynuyor. ancak son haftalarda yaptığı hatalar yüzünden şampiyon olamıyordu. bu sene farklı bir başakşehir izliyoruz umarım seni sonunda şampiyon olurlar.

0

başakşehir bu sene şampiyon olur çünkü fenerbahçenin hali belli küme düşmeme çabası içinde. galatasaray ise forvet hattı sıkıntısından dolayı iyi bir sezon geçirmiyor. beşiktaş biraz da olsa zorlayabilir ama favorim başakşehir dir.