0

ben emekli olunca karadeniz bölgesi'nde bir ev alıp yaşamak istiyorum. yıllarca tek hayalim bu. o yüzden emekli olduğumda karadeniz bölgesinde yeşilliklerin arasında her gün yağış alan bir yerde ev alıp orada yaşamak istiyorum.

0

benim için hiç farketmez. sevdiğim yanımda olsun da yerin ve zamanın bir önemi yok. ama tabi herkes gibi ben de sessiz ve sakin bir yerde yaşamayı daha çok tercih eder ve isterim.

0

böyle emekli olunca sevdiğimle sessiz sakin bir yerde yaşamak isterim. böyle doğa ile iç içe bir çiftlik evinde yaşamak isterim.

0

emekliliğimle beraber kasabalarda yaşamımı sürdürmek istiyorum, bunu görmeye umarım ömrüm yeterse tabi. bu kararımda şimdiden çok ısrarcıyım, nedeni ne diye sorulursa eğer inanın büyükşehirler insanı boğuyor ve daraltıyor haddinden fazla.sacımda beyazlıklar çıktı 25 yaşımda olmama rağmen, hep stres hep gürültü hep karmaşa.kısaca istanbul'da yaşam sürdürmek eziyet, emekli olduğumda buraları bırakcam kafa dinlemeye gidecem uzaklara yerleşerek. emekliliğimi abartmıyorum sırf bunun için bekliyorum, mis gibi kasabada temiz havası olan denize yakın yerleşim yerlerinde olmayı çok istiyorum.burada insan daha da yıpranıyo olduğundan daha yaşlı gösteriyor, ege tarafların da yaşamayı hayal ediyorum ve bir gün yolum kalıcı olarak oraya düşecek.

0

gorursem ege kasabalari en iyi yer bence

0

emekli olursam eğer bir gün erzurumda yaşamak isterim annemin topraklarında inşallah

0

bu gidişle biraz zor emekli oluruz. ama eğer emekli olursam borçsuz harsız tabiki bu da çok zor ozaman köyüme gider bahçeli bir evde kendi meyvemi sebzemi yetiştirip, besi hayvanı beslerdim. ailem ve çocuklarımla birlikte

0

eğer o günleri görüp emekli olursam bursa'da yaşamayı çok isterim. gerçi bursa'da yaşayan biriyle de evlenip oraya yerleşebilirim.

0

sevdiğim bir insanla mavi ve yeşilin birleştiği hafif kapalı bir yerde

0

emekli olunca fethiye veya alanyada yaşamak isterim.