0

yüz ılık bir su ile iyice yuzun her tarafi işletilir ve yumuşak bir havlu ile silindikten sonra krem sürülür her tarafına

0

şahsen ben saf suyu tercih ederim makyajlı olsada olmasada şu ile yıkar üzerinden nemlendirici krem surerim

0

ben makyaj çıkaracağım zaman özel bir yağ seçerek vazelinin üzerine döküb makyajımı çıkarıyorum hem kipriklerime hemde cildime iyi geliyor tabikide bununla bitmiyor sonra bir piling işlemi yapıb üzerinden yüz yıkama jeliyle yıkıyor um sonra bir maske genelde kil maskesi yapiyorum gene yüz yıkama jeliyle yıkayıp tonik surub nemlendirici mi uyguladikdan sonra işim bitiyor

0

yuz sabunla yada makyaj yapan insalar birakin gunde 5 vakit namaz kilan insanlarin yuzu temiz olur sabunla yikarsan gene temizlenir ama alni secdeye degmeli allaha bagli kalmali yuzun temiz olmasi namaz kilamalisin

0

yüzümde makyaj varsa öncelikle garnierin makyaj temizleme suyuyla siliyorum daha sonra yeni aldığım eşek sütü sabunu ile iyice yıkıyorum henüz bir faydasını görmedim ama çok yararlı diye duydum

0

yüz en üyğ garnier yüz temizleme var ecanaelerde ayrıetten saf ve berrak suyla yıkamak

0

garnier yuz maskesi kullanılır ve doğal kürlerle yüz madkesğ yapılır

0

ilk önce yüz iyice yıkanıp daha sonra kendi teninize uygun maske yapıyorum.daha sonra losyon kullanarak nemlendiriyorum.sabsh uyanıp gece yatarken bunu tekrarlıyorum.

0

yüz temizlemek için en kolay doğal ilaçlar kullanmaktır. kimyasal ilaçlar yüze yaptığı etkilerden dolayı yüzde kırışıklığa yol açabilirler.

0

benim şahsi düşüncem yüzümüzü yıkarken temizlerken yani kesinlikle hicbir kimyasal madde kullanılmamalı.yüzü havluyla kurulamayıp , nemli bırakılmalı.kisin kaliteli bir nemlendirici ,yazın ise güneş kremi ile korunmalı.kisacasi yüzümüzün temizliği için su yeterli .bakımı için kaliteli bitkisel kremler yeterli bana göre.

0

ben genellikle gül suyu ile temizliyorum ,ama en iyi gelen bir katalog dan aldığım sabun

0

yüz temizleme şekli kişinin cilt tipine göre farklılık gösterir. jel formda yüz temizleme ürünleri ya da kalıp formda katı sabunlar tercih edilebilir. katı formdakiler daha kurutucu olduğundan yağlı ciltler için uygundur. normal ve kuru ciltler jel formları tercih etmelidir. yüz uygun ürün ile yıkandıktan sonra yine cilt tipine göre kil maskesi,nemlendirici maske,arındırıcı maske uygulanabilir. maske işleminden sonra siyah nokta ya da sivilce problemi yaşanmaması için cilt mutlaka toniklenmeli sonrasında ise nemlendirici ile nemlendirilmelidir.

0

yüz temizliği nasıl yapılır güzel bir soru yüz temizliği yapmak çok kolaydır ve herkesin yapması gereken bir şey yüzümüzü her sabah yıkamalıyız hayırlı uzun süre kenarında indirmeliyiz çatlak cilde sahip olmak istemiyorsan gözümüze iyi el kremi sürebiliriz seni kreminin seçerken de güzel olmalı cilde zarar vermez kaliteli olmalı yüz güzelliğini başında siyah maske gelir siyah maske burundaki siyah noktaları yüzdeki siyah noktaları alır ve ciddi daha sık tutar cilde iyi gelir yüzümüz daha iyi bir görüşe sahip olur cilt güzelliğinin bakımlar arasında 1. sırada yüz bakımı gelir yüz bakımı gerçekten zor ama yapılması gereken bir şeydir herkesin yeri bakımı ne yapması gerekir yani sabah kalkınca insanın yüzüne yıkanmalıdır

0

ben genelde duşa girmeden önce kıl maskesi kullanıyorum duştan sonra gözenekler açılmış oluyor siyah noktalar için soyulabilir siyah maskeler var onu kullanıyorum çok işe yarıyor. yüz temizleme jelleri falan var ama ben bu yöntem dışında çok fayda görmedim onlardan.

0

cildi sabah akşam mutlaka ılık su ile yumuşak içerikli bir yıkama jeli veya sabunla yıkayıp, ardından peeling yapmak çok iyi sonuçlar verebilir. aksi durumda siyah noktalar ve genişleyen hücreler arasında biriken sebum cildi donuk gösterecektir. ardından serum ve nemlendirici ile cildi rahatlatmak iyi gelecektir.

0

yüzü en iyi temizleyen bence sabun ve sudur.bunlar dışında yüz temizleme jelleri var onlarda kullanılabilir.

0

yüz temizlenmesi genelde sabun ve ılık su ile olur ancak bunun için farklı kremler maskeler vardır.

0

ilk önce yüze peeling yapılır daha sonra durulanır ve yüz temizleyici losyonlar sürülür. bu şekilde devam ederek yüzdeki kirleri arınır ve gözenekler sıkılaşmış olur.

0

banyoya girmeden önce bir leğene kaynar su koyulur ve başımızı üzerine eyüp başımızın üzerinde halıyla kapattıktan sonra çıkan buharla yüzümüzü karşılaştırmamız gerekir bu şekilde buhar yüze bir terapi uygulayıp gözenekleri açacaktır.. daha sonra banyoya girdiğimizde yine saçımızı vücudumuzu yıkadıktan sonra ayrı bir şey el örgüsü bez bile yeşil dalan sabunu köpürtülür yüze sürülür bu şekilde yüzümüz hem rahatlayacak hem göreneklerimiz açılmış olacak hem de kirinden yağından arınacaktır.

0

günde beş defa namaz kılan biri için
çok kolay abdest alırken tertemiz oluyor.
tabi bunun yanında.

sabun
özellikle bıtım sabunu çok iyi bu konuda

erkekler güzel tıraş olarak
kızlarda varsa tüy kıl alarak