0

yüz sabun ve su ile temizlenir .aşırı yağlı ciltler için elma sirkesi önerilir.bazen yüzü beslemek için gül suyu ve çeşitli nemlendiriciler kullanılır.bu nemlendiriciler yüzümüzü dış etkenlerden korur.

0

ben yüzümü ilik suyla yüz jeli kulanarak temizlerim. bazende buhar uygularim sabun filan kulanmam yuze yüzümü yipratmisti bir ara kulandim.

0

yüz su ile temizlenir sabun ile temizlenir . yüzün temizlik malzemesi çok cidden ne soruyor sun sadece yüz mu yoksa yuzun güzelliği ve parlaklığı gibi mi? su ile temizlenir sabunda kullan sabunun çeşitleri var burada isim vermek gibi olmasın ama sabun yüzü iyi geliyor parlak canlılık veriyor tabi her sabun değil bazı sabunlar sadece

0

yüz en iyi sabun ile temizlenir diğerleri boş

0

yüzün temizlenmesi için bırakın toniği falan bol sabun su onun ilacı gerisi hikaye kalıcı çözüm devam

0

ben genelde pamuğa gül suyu dökerek yüzümü temizliyorum bazende yüz sabunu ile iyice masaj yaparak yıkıyorum

0

her insan temizliğine önem vermelidir. kendine bakmak zorundadir. bütün vücud temizligini yapmalıdır . sadece yüz temizliği degil. diş el tırnak hemen hemen vücudunun her yerini temizlemeli. temiz olan insan kolay kolay hasta olmaz. yüz temizliği icin piyasalarda her dakika değişik değişik kremler ortaya çıktı. bu kremler ne kadar yararlı bilmem ama ben buna karşıyım cebinize zarar yani arkadaşlar. gidin bir kilo limon alin tamam mi . aldiginiz limonu yiyin . ama kabukları atmayın. alin o kabukları yüzünüze koyun. yüzünüzde belli bir süre kalsin. biraz beklendikten sonra yüzünüzden kabukları kaldırın. yüzünüze bir ferahlik gelecek. bu sizin yüzünüzu dinlendirilecek. genellikle doğal seylerin kabuklari yararlidir. kimileri yüz güzelliği için yoğurt kullanıyor . yüzüne yoğurt sürüp belli bir süre bekledikten sonra yıkıyorlar. benim sevdiğim bir arkadaşım vardi. o her zaman yapardi. her akşam uyumadan önce yüzüne yoğurt sürerdi. yatmadan once gidip yıkardı. diyeceğim şudur ki kremlere para vermeyin. ne kadar kullanırsanız kullanin bazi vücud yapıları bu kremleri kabul etmeyebilir. herseyden once siz oyle yaratildiniz. birakin guzellesmeyi . sizi beğenen bırakın öyle beğensin. kendinizi böyle şeyler ile avutmayin ...

0

ben genelde gül suyunu pamuğa döküp temizliyorum bunun dışında yüz sabunu ile masaj yaparak yıkıyorum

0

ben şahsen yeşil sabunla yikiyorum baska bir malzemeye ihtiyac duymuyorum veya beyaz dove sabunlari oluyor onlarla yikmayi tercih ediyorum baska seyler sürüp cildime zarar vermek istemiyorum sahsen .

0

öncelikle temiz saf su ile yıkamayı alışkanlık haline getirmek çok önemlidir. gül suyu çok iyi bir temizleyicidir. doğal temizlik sağlar. parlaklık verir. kuruluk yaratmaz, yumuşatır. soğuyan yeşil çaylarda insanın yüzüne çok iyi gelir. ayrıca sıcak su ile yıkamak yüzü gevşetir. soğuk su daha dingin gösterir. bal yüze parlaklık verir. bal ve limon karışımı yüzdeki yağı dışarı atar. yoğurt maskesi yüzü yumuşatır. sabunlardan da defne sabunu, yeşil çay özlü sabunlara yüzü temizler. siyah noktalardan arındırır. sivilce oluşumunu engeller.

0

sabah ve gece yatarken en güzeli sabunla yıkamak soğuk suyla

0

yüz temizliği için yapılması gerekenler (günlük)
-ne olursa olsun asla makyaj ile uyunmamalı
-günde 1 kere bile olsa sabunla yıkanmalı
-nemlendici kullanılmalı
-tonik ile iyice temizlenmeli
-cilt tipine göre maske yapılmalı(en güzeli ve sağlıklısı yumurta maskesidir)
-uyumadan önce hindistan cevizi yağı ile masaj yapılmalı
-el ve saç yüzden uzak tutulmalı
-siyah nokta,sivilce,yağ bezeleri sıkılmamalı
-yaklaşık 10 dakika buhara tutulmali
buhar nasıl yapılmalıdır;
1 litre suyu kaynatın ve içine bir tutam kurutulmuş papatya ekleyin daha sonra bunu geniş bir legene alın ve yüzünü üstüne tutun kafanızın üstüne havlu atın dikkat edin yüzünüzü yakmayın 10 dakika bekledikten sonra nazikçe kurutun ve nemlendici kullanın.
önereceğim yüz maskelerini deneyin (evde yapılacak maskeler)
-yuğurt ve limon maskesi
-bal ve tarçın maskesi
-yumurta maskesi
-süt ve pirinç unu maskesi
-türk kahvesi maskesi
-patates suyu maskesi
bu arada eğer tonik kullanmıyorsanız bunu evde yaparak deneyin
gül suyu toniği için gülleri boş bir kutuya koyun üstüne sirke ekleyin ve 1 hafta ağzı kapalı kalsın.bunu kesinlikle deneyin gözenek küçültüyor.

0

zeytin yağli sabun ve suyla yikanir tuz ike beş dakika ovalanip durulanir ardindan pamuk yardi ile limon sürülür

0

kendimden örnek vererek açıklamak istiyorum bunu. öncelikle yüzümü yıkarım. daha sonra nemli kalmasına özen gösterip clean & clear in yüz temizleme jeliyle yüzüme masaj yaparım. daha sonra loreal paris'in hassas yüz temizleyici toniğini kullanırım. en sonundada dove marka bademli yada incirli olan sabun ile yüzümü son kez yıkarım. kullandığım yüz tonikleri cildimdeki yağlanmayı alıyor ve kendimi rahat hissetmeme sebep oluyor. dove sabunu ise yüzümün yumuşacık olmasını sağlıyor.

0

yüz temizlemek için özel yüz temizleme jelleri var ısrarla tavsiye ederim siyah maskede yaparsan baya lekelere yardımçı olur ince kirli yağ siyah noktaları söker atar bide kil maskesi yaparsan hücreleri canlandırırsın on numara yüz temizliği

0

en iyi yüz temizleyici kesinlikle su ve yüzünüze uygun bir sabundur.òrneğin ben dove yüz sabunumu almadan bir yere gitmem.çünkü yüzüme çok iyi geliyor

1

yüz nasıl temizlenir bence estetiği estetikle daha çok temizlik yapıyorlar yani düzeltiyorlar diyelim ve bana göre beş vakit namazını kılsam imanlı biri olsam yüzünden nur olsa estetik de gerekmez ve başka şeyler de gerekmez ilaç da gerekmez yani dediğim gibi insan daha doğrusu bir müslüman imanlı olsan namazını dinle ilgili her şeyi yapsa nur yüzlü olur hiç bir şeye ihtiyacın kalmaz diye düşünüyorum

0

yüz temizlemek için;
bana makyaj temizleyici falan bunlar yüzümüzü temizlemeye gibi geliyor ve mutlaka yüzümüzün köpürmesi lazım imex sabunu var onu kullanırsanız eğer gayet güzel temizliyor yüzüm ve evde doğal yöntemler üretebilirsiniz kendi kendinize.

0

su ve sabun temizliğin vazgeçilmez ikilisi

0

yüz kirliliği artık hepimizin bir sorunu olmuş durumdadır. çünkü hava kirliliği ve zararlı güneş ışınları bunlara sebep olan en etkili faktörler arasındadır. aslına bakarsanız yüz temizliği için illaki bir malzemeye ihtiyaç yoktur bunu doğal yollarla da yapmak mümkündür. örneğin yüzümüzü sık sık ama çok sık devamlı olarak ılık suyla yıkamalıyız. çünkü su en temiz doğal kaynağımızdır. herkesin yani toplu bölgelerin olduğu yerlerden uzak durmalıyız çünkü o bölgelerde mikroplar ve kirlilikler gereğinden de fazla bulunmaktadır. bunun sonucunda da bu mikroplar yüzımüze gelir ve yüz kirliliğine neden olur.