0

parayala aşk mümkün değildir.
tabi para var diye aşık rolü kesen çok insan var.
menfaatleri doğrultusunda çok güzel aşık rolü oynayan insanlar var.
ama aşk öyle birşey değil.
aşk çok başka bir duygu hatta bence hayattaki en güzel duygular sıralamasında ilk 3e girer.
aşk sevdiğini görünce ayaklarının yerden kesilmesidir
karnına ağrılar girmesidir.
kendinden çok onu düşünmektir aşk.
acaba yemek yedimi veya şuan üşüyor mu ? diye bile düşündürür insanı.
aşk parayla satın alınamaz.

0

aşk asla para ile olmaz! fakat para ile yalan aşklar olur. bazı kızlar parası olan ve zengin erkeklerle sadece parası için sevgili olur. hatta mantık evliliği denilen seyde parası için evlilik yapan kadınların kullandıgı bir çümledir. pekı bu ilişkiler ne kadar doğrudur? ben bu ilişkilerin doğru oldugunu düşünmüyorum. sadece parası var diye hiç sevmediğin birisi ile bir hayat gecirmek ve aynı evde yaşamak kolay diğildir. sevmediğin bir insan ile nasıl bir ömür gecerki? sadece parası var diye bir insanla sevmediğin halde tüm hayatını birleştirmek benim için saçmalıktır. para ile aşk olmaz. sadece parası car diye bir insanla sevgili olan insanlar karsı tarafın duyguları ile oynarlar. bu her ne kadar yanlış bir olay olsada ne yazikki ülkemizde bu saçmalıgı ve yanlış davranışı yapan bşr cok kız ve erkekler var. evet bu sadece kızların yaptıgı bir şey diğil. bazı kızların ailelerinden gelen servetleri oldugu için onlarls evlenen erkekler nadirde olsa vardır. ben bu duruma yanlış ve tepki ile bakıyorum.

0

aşk öyle bir şeydir ki dünyada bunun benzeri ce eşi yoktur. tabi bunu da para satın alamaz. alırsa zaten aşk olmaz.

0

aşk, birine veya bir şeye duyulan aşırı sevgidir.
paranın satın almadığı hassas bir kavramdır.
aşk, kişinin duygularına daha çok hitap eder.
para ise somut bir kavramdır.
para gibi somut kavramın, duygu gibi soyut kavramının yerini gerçek anlamda alması mümkün değildir. para ile kişinin sahte sevgisi satın alınabilir. para ile gerçek aşkı satın alabildiğine düşünen aciz insanlar yeryüzünde bulunabilir. buna herhangi bir şey diyemem. sadece kendilerini kandırmış olurlar. hiçbir şey de tatmin olmayan insanlar parasının gücü ile az da olsa bu tatminsizliğini gidermiş olur.
uzun lafın kısası para ile öylesine güçlü aşk, sevgi kavramını satın alamayız. sadece aciz bir şekilde satın aldığımızı düşünebiliriz.

0

parayla aşk olmaz tabi ki. sadece kendini aşık ve zengin göstermeye çalışırsın.