0

sosyal medyaya bakıyorum .o esnada kendime gelmeye uyanmaya çalışıyorum.yatak keyfi oluyor biraz.geriniyorum ve kendime gelmem uzun sürebiliyor.bazen hemen fırlayıp kalkamıyorum.bazen de bu siteye giriyorum ilk ödememi alabilmek için soruları cevaplıyorum.

1

ilk gözümü açıyorum. sonra telefona bakıyorum sevdiğim kadınına mesaj atıyorum.

2

sabah kalkınca ilk telefonumu elime alıyorum sevdiğim adama günaydın mesajı attıktan sonra genelde sorumaniye giriyorum.

0

sabah ilk olarak yaptığım yatağımı toplamak oluyor sonra lavabo, diş fırçamak, kahvaltı derken akşam oluyor

0

bir bardak sıcacık çayla başlarım günüme.

0

sabah kalkınca ilk işim su içmek, hiç şaşmaz

0

hemen sorumani sitesine giriyorum herşey yolunda mı bir kontrol ediyorum. sonra televizyonu açıyorum. kahvaltı falan hazırlıyorum sonrası rutin şeyler işte.

0

sabah kalkar kalkmaz ilk elimi yüzümü yıkarım sonra kahvaltımı yaparım sonrada oğlumla ilgilenirm sonrada elime telefonumu alırım yani bunları yapıyorum. hep böle devam ediyor

0

sabah kalkar kalkmaz hemen telefona sariliyorum belli basli yerde gezdiktwn sonra cantami hazirlayip kisisel bakimi da tamamladiktan sonra okula dogru yol aliyorum.

0

sabah kalkınca ilk işim bilgisayarım kapalıysa eğer bilgisayarımı açmak oluyor çünkü müzik dinlemediğim günüm ve sabahım yoktur o yüzden direk müzik açıyorum ardından lavaboda kendime gelip kahvemi yapmaya koyuluyorum ardıdan sigara ve kahvaltı derken akıp gidiyor zaten.

0

ilk telefonumdaki bildirimlere bakıyorum