0

evet kesinlikle öyle beyin bedava modu olunca insan bir süre sonra cevap yazmaktan sıkılıyor.

0

evet betin bedava modu kalkinca daha fazla aktif oluyor yazar arkadaslaeimiz. ama suan sorular icin o kadsr cok yigilma yok. yarin sabahi gor sen bak nasil yeni sorular sorulmuş oluyor. gerci suan iki kati kazanc var ya. onu bekliyordur millet. daha fazla kazanayim derdinde olan cok. valla bende soru sorardim simdi ama iki kati kazanc varken hic soru gelmez benim aklima. yani daha dogrusu grlir ama brn sormam. hatta 2 soru sordum biraktim. suan yeni sorulan sorulardan kendime gore bulursam onlari cevaplarim diyorum.

0

suanda gördüğüm kadarıyla yine sorularda birer yığılma var fakat beyin bedava modu yeni kalktı. bence herkese soru sorma limiti getirilmeli çünkü diğerlerinin haklarını gasbediyorlar. ve hep soru soruyorlar genç buna bir çare bulunmalı.

0

evet maalesef o şekilde oluyor ancak sitenin yani site kurucularının buna bir çözüm bulması lazım çünkü insanlar sadece soru sorarak para kazanmamali eğer herkes soru sormaya yönelirse herkesin sevmediği o beyin bedava modu tekrardan açılır bu yüzden dolayı daha çok cevap vermeyi yönelelim ki sitede beyin bedava modu hiç aktif olmasın