0

mekik çekmek insan sağlığına fitlige yarar sağlar.
özellikle kilo vermek isteyen bireyler veya fit görünüm isteyen bireyler mekik çektiğinde önemli ölçüde yarar sağladığını görürler.
mekik çekerken insanların dikkat etmeleri gereken noktalar da vardır bel ve sırt çevresi zarar görmeyecek şekilde yapılmalıdır

0

mekik çekmek gerçekten de çok faydalı olduğunu düşünüyorum özellikle sağlık açısın dan yeterince yararlı olduğunu bilşyorum çünkü bizşm için mekik yeni karın kaslarımız yada spor yapma anlamına geliyor diye düşünüyorum özellikle sağlığımız için çok faydalı günde en asağı bu spor sabah akşam yapıldığı sürece hiç bi şekilde zararı olmayacak gerçekten ve insan sağlığına yararını göreçeksiz mekik ile bile kalmamak lazım kollar bacaklar daki kaslarımızı da geliştirmemiz lazım gögüs bölgesi de çalışabilirsiniz çünkü oda çok yararlı oluyor özellikle kalıplı olmak isteyen insanlar için yeterince yeterli diye düşünüyorum en azından spor salonlarına aylık bi miktar verip hepsinden yapma imkanımız var eğer o imkanımız yok ise evde kendi yöntemlerimizle kardeşiniz yada abinizden yardım alarak yapılacqk çok hareket olduğunu düşünüyorum en basit uygulamalardan egzersiz hareketleri gösteriyorlar zaten nasıl yapıldığını mekiğin nasıl çekildiği hakkın da günde mesela 10 tane çekiyorsanız o 1 hafta sonra 20 oluyor çünkü düzenli yaptıkçq vücutta otomatik olarak alışıyor ve daha da yükseklere çıkabilşyorsunuz tabi bu sizinıiradenize bağlı olduğunu biliyorum yada dediğim gibi spor salonuna giderek zaten hocalar var orda ve sürekli takip ettiğimiz hocalar var sürekli nasıl yapılması gerektiğini ve size bş liste çıkarıp nasıl yapacağını detaylı bi şekilde anlatıyorlar ve bu da çok güzel oluyor sizin gelişmeniz için çünkü biri yönlendirmesi lazım genel olarsk sizin o zman gaza geliyorsunuz ve bırakmıyorsunuz da özellikle arkadaşlarınızla bşrlikte giderseniz daha iyi olur yenş arkasaşlar edinme şansını da doğruyor bemden size tavsiye ediyorum teşekkür ederim.

0

midenin üstündeki kasları geliştirir.belden güç almanız kolaylaşır yani güçlenirsiniz.özellikle ters mekik bel incinmesini önlüyo diye biliyorum.

0

mekik çekmek yağların yakılmasını sağlar.düzenli olarak her gün yapıldığında estetik göze hoş bir vücuda sahip oluruz.mekik çekmek bilinen tam aksine bele fayda sağlarken, kasların da gelişimini sağlar.daha zinde ve daha güçlü olucağız mekik çekerek,3 ay içerisinde sonuçlarını da almaya başlayacağız.

1

mekik çekmek zararlıdır özellikle bel rahatsızlığı olanlar asla çekmemelidir.

0

mekik çekmek diğer spor branşları gibi vücut sağlığı için faydalı bir spordur tabii mekik çekmek çoğu insan için kaslı bir vücut olmak anlamına geliyor şimdiki insanlar sağlıktan çok gösterişe önem veriyor

1

mekik çekmek özellikle karın kaslarını çalıştırma da çok faydalıdır. göbek yağlarını eritmek, kişiyi daha dinç bir hale getirir, göğüsten pelvise kadar olan kasları kuvvetlendirir, kilo vermeye yardımcı olur, bel kısmında oluşması mümkün hasarların önüne geçer. yeni başlayanlar ilk etapta kendilerini çok zorlamamalıdırlar. yanlış yapılan hareketler, vücuda faydadan çok zarar getirir.

0

mekik çekmenin bir çok yararı vardır. sağlık acısından da com önemlidir. mekik çekerken göbeğimizdeki yağları eritebiliriz.
karın kası için çok etkili bir yöntemdir. aynı zamanda sırt için de cok yararlıdır. sırttaki ağrıları da giderir bir nevi. bunun nedeni mekik çekerken kasılan kaslarımızı da gevşetmiş oluruz ve kaş kasılmasıyla oluşan ağrılar giderilmiş olur. tabiki en büyük etkisi göbek eritimi ve karın kasında görülür.

0

karın kaslarını güçlendirir. yağ dokusunun erimesine yardımcı olur.

0

mekik çekmek erkeklerin favori sporlarından biri olup iş sonuç verdiğinde karşı hemcinsini tavlarken bile erkeğe yardımcı olur ve vücut düzenini sağlar ayrıca hayata bakış açısını değiştirebilir ,karşı tarafı olumlu etkiler ve kişinin kendi sağlığını olumlu yönde etkileyerek hayatta başarılı bir yol izlemesini sağlar.

0

mekik cekmek karin yaglarini azaltir cok faydali

0

mekik karın kasları ve göbek faydaları vardır en çok

0

mekik çekmek karin bölgesindeki yağları parçalamaya ve kasları tekrardan çalıştırmaya yarar.

0

mekik çekmek kol kaslarımızı vücut kaslarımızı yararlıdır bence günde 30 mekik çekmek gerekir ama bunu erkekler daha iyi yapıyor diye düşünüyorum kızlar bazen yapamıyor olabilirler mekik çekmenin de değişik şeyleri var diye biliyorum

0

düzenli olarak yapılacak olursa karın kaslarının sıkılastirilmasini ve düzgün bir kaslı karın elde edilmesini sağlayabilir.

0

mekik duzenli yapilirsa karın kası yapar ve göbeği eritir

0

karın kaslarını çalıştırır ve sarkmaları önler

0

mekik çekmek illaki çok yararlıdır.
ama başlayıp bırakmak çok kötü sonuçlara neden olabilir.
ama sağlıklı olmak için ve aktivite olması ve karın kası olması için faydalı bişeydir.

0

karin kası yapmana yardimci olur her aksam cekersen faydasini görürsün

0

en çok karın ve göbek bölgesine faydası vardır.
düzenli mekik çeken birinin 3-4 ay içerisinde daha güçlü bir karın kasına sahip olması kaçınılmazdır.
göbek ya da karın azaldığı için egzersizlerini bırakırsanız başladığınız durumdan çok daha kötü bir duruma gelebilirsiniz.
gögüs kısmından pelvis kısmına kadar olan kasları çalıştırır.
kişiye daha dinç ve hareketli yapar
bel kısmında oluşabilecek hasarları önler.