0

kol göğüs ve vücut gelişir ayrıca daha dinç tutar.

0

hiç ekmek mi hiç ekmek aslında kolay bir harekettir herkesi zorlayacak bir hareket değildir herkezde evde bile yapabilir eğer herhangi bir spor salonuna gitmeden vs bir yere gitmeden kolay bir antremandır emek çekmek karın yağlarını eritir karındaki satmaları düzenler karın kaslarını daha çok çalıştığı için sıkı ve fit bir görünüme kavuşmamızı sağlar bu şekildedir

0

mekik hareketi karın kaslarının gelişmesini sağlar. ancak bu hareket formu yanlış yapılırsa bel bölgesinde ağrı yapabilmektedir. mekik çekerken karnımıza konsantre olarak hareketi tamamlamamız sakatlık yaşamamızın önüne geçecektir.

0

mekik çekmek karın kaslarını güçlendirmek için oldukça faydalı bir egzersizdir... karın kaslarını geliştirir...

0

mekik karin adele göğüs alti bel kaslari bel yan kaslarin güçlenip şekiilenmesini sağlayan bir spor hareketidir.
hareketlerinizi hizlandirmaya birebir olan karin kaslari için oldukça önemlidir . ve görünüşü hiçte fena sayilmaz :)

0

kasları daha fasl çalışmasını sağlayarak kaslara direnç ve dayanıklılık kazandırmak .spor yapmak çok faydalı birşeydir tüm kasları çalıştırır ve yağ dokusundan vücudu arindirarak daha fit bir görünüm kazanmasını sağlar

0

spor yapmak insanı zinde tutar. bunun yanında daha fit bir görünüme sahip olan bireyler olmamızı sağlar. mekik çekmek de bir spor başlangıç hareketidir. kendinizi fazla yormadan yapılan bu spor başlarda çok kolay gibi görünse de düzenli yapıldıktan sonra etkili olmaya başlar ve ilk günlerden sonra etkisini gösterir. aslında yapılan tüm sporlar böyledir. ilk günlerden bir yarar görünmüyor gibi olsa da aslında yavaş yavaş vücudu düzenler. mekik çekmek düz bir yere sırt üstü uzanarak ayakların yere paralel şekilde tutup üst gövdenin yukarı doğru çekilmesiyle yapılan karın bölgesi antrenmanıdır. mekik çekme aslında bilinenin aksine aslında baklava çıkaran bir antrenman değildir. mekik çekmek göbek kısmında bulunan yağları eritmede görevli olup vücudun bu bölgesini sadece sertleştirir. karın kası çıkarmak için çok farklı antrenmanlar yapılmalıdır. mekik çekmek sadece vücudun karın bölgesi için değil aynı zamanda iç organlarının hareketi için çok önemlidir. özellikle bağırsak kısmı için çok önemli bir harekettir. yağlanmayı da azaltır. mekik candır. baş tacıdır.

0

karın kası yaparsın, bele kuvvet verir. sağlıksal açıdanda illa ki yararları vardır

0

karın kasını geliştirir işini kolaylaştırır belinizin kambur olmasını engeller bi çok vücuta yararlı özelliği vardır.

0

mekik çekmek hem kol hem de karın kaslarının gelişimini sağlar.ayrıca kilo vermek ve doğru nefes alımını sağlar.ama doğru yapıldığı taktirde yanlış yapım zarar getirir.

0

mekik cekmek sağlik acisindan cok yararlidir nasil desem zayiflatir ve zayifladikca o yaglar karin kasina dönüsür yarari ise aldiğimiz nefesin daha iyi bir hale gelmesini sağliyor bu arada karin kasi karsi cinsi tavlama isindede pek ise yaradiği icin coğu erkek mekik çekip karın kası yapip instaya faceye foto atip paylasiyor kizlarin ilgisini çekmek için.

0

yağlar gitsin kaslar gelsin ayrıca günlük olarak yapmak daha rahat nefes almak nefesi kontrol etmek ve aynı zamanda günlük vücudun hareket ihtiyacını karşılar

0

mekik çekmek birden fazla yararı vardır bunlar :
mekik çekmek kilo verdirir ve fit bir vücuda sahip oluruz. mekik çekerek karın bölgesini sıkılaşır tabi mekik çekerken yediklerimize dikkat etmeliyiz ki yağlanma gitmesi için ve karın kası yapmamız için sporcuların en çok tercih ettiği mekik çekmektir.

0

mekik çekmenin karın ve göbek bölgesine önemli ölçüde faydası vardır.önemli karın kaslarınızı çalıştırır.karın bölgesinde six-pack denilen baklava dilimlerinizin oluşmasına yardımcı olur.düzenli bir şekilde yapıldığında bel bölgesindeki kasları güçlendirir.mekik çekerek kaslarınızı sıkıştırabilirsiniz ama bu yeterli değildir düzenli ve sağlıklı bir beslenme ve günlük yapılacak kardiyo,spor,ve aktivitelerle desteklemelisiniz.mekik çekerek bir kaç ayda güzel bir karın bölgesine sahip olabilirsiniz.plajlarda popüler olan baklavalar mekik ve benzeri hareketlerle ortaya çıkmaktadır.düzenli spor ve mekik özgüven de kazandırır.

0

mekik kilo vermek için kullanılan bir egzersiz türüdür.karin ve bacaklarda birken yağların erimesine ve kasların sıkilasmasina yardımci olur.ayni zamanda kan dolaşımını hızlandırır vücudu kaslarını hareket ettirir.

0

mekik çekmek hem rahat nefes almanı sağlıyor hem yağları temizliyor

1

mekik çekmek sağlıklı bir şeydir örneğin vücudun dinç kalmasını sağlar ve göbek göbek eritmenin neye faydası vardır mekik çekmek çok iyi en az günde bir 50 tane mekik çekebilirsiniz sizin için çok iyi olur ben zamanında yani zamanında derken bundan birkaç ay önce günde 50 tane falan çekiyordum o zaman kendimi çok değil hissediyordum ve şimdi günlük çekmiyorum aklıma geldiği sırada çekiyorum ondan dolayı hem olduğum için vücut çok çabuk kendini yoruyor ve yoruluyorum o da nedenden dolayı günde bir 50 tane çekseniz günlük çok güzel olur sağlıklı olsun saatli olursunuz ve göbek falan olmaz insan da benim bildiğim bu kadar

0

düzenli mekik çekmek kilo verdiriyor vücudun şekil aliyor

0

mekik çekmenin faydaları şunlardır mekik hareketi göbek yağlarını eritmek dedi bel kemiğini korumaktadır ve bel kaslarının gelişmesine yardımcı olur.

0

mekik çekmek tıpkı diğer spor türlerinin olduğu gibi çok faydalıdır. sadece karın kaslarımızı güçlendirmek de kalmaz aynı zamanda genel sağlığımız iyileştirir. mekik çekmek karın kaslarını güçlendirir. karın kaslarının güçlenmesi sayesinde mide ve bağırsak hastalıklarına yakalanma olasılığı da azalır. bel ve çevresindeki kaslar da benzer şekilde çalışarak vücudumuzun genel direncinin artmasına yardımcı olur. bağışıklık sistemimize destekler. sadece mekik çekmeye özel bir durum olmamakla birlikte mekik çekmek bağışıklık sistemimizi güçlendirir çünkü bu tarz ağır sporlar kan dolaşımını arttırır hücreleri yeniler ve metabolizma hızını yükseltir. daha fit ve karın kası yapmamıza yardımcı olur. fit görünmek kaslı görünmek istediğimiz kıyafeti keyifle giymek güzel bir şeydir mekik çekmek bize hem daha fit yapar hem daha kaslı yapar hem de kolayca kilo vermemize yardımcı olur ayrıca göbeğimiz varsa göbeğimiz ve çevresindeki yağlardan daha kolay bir şekilde kurtulmamıza olanak sağlamaktadır. mekik çekmek kalp krizinden ve damar hastalıklarından bizleri koruduğu açıkça bilinmektedir mekik harika bir spordur kalbimizi çalıştırır damarları açar ve kolesterolü düşürür düzenli olarak günde 20 25 veya maksimum 30 mekik çekmek ömrümüze dört veya beş yıl dahi ilave edebilir yaşlanma belirtileri mizin gecikmesine neden olabilir. ayrıca mekik çekmek şeker ve diyabet hastalığına da iyi gelmiştir. diyabet yani diğer bir adıyla şeker hastalığının en çok dikkat etmesi gereken konuların başında kan şekeri düzeyinin dengede tutmak gelmektedir mekik kan şekerinin düşmesini ve dengede kalmasını sağlayan harika bir spordur günde 15 dakika kadar mekik çekmek şeker'e bağlı şeylerin azalmasına yardımcı olacaktır.