0

benim için kahvaltı günün en önemli öğünü. kahvaltı yapmadan o güne başlamak bile istemem. genelde ihmal etmeden her gün düzenli bir şekilde yaparım.

0

oo ben sabah kahve içsem varyaa o tuvaletten akşama kadar çıkmam yüksek ihtimalle.. ben adamakıllı kahvaltı seviyorum. oturacağım güzel güzel peynir ekmek zeytin çay bal tereyağı hepsinden yiyeceğim ki o gün güzel başlasın ve öyle devam etsin..

0

ruh halime bağlı kahvaltıyı genelde tercih ederim bazende sadece kahveyle geçiştiriyorum

0

kahvaltı yapmayı çok severim. kahvaltısız asla evden çıkmam. çünkü kahvaltı yapmazsan o benim hiçbir şekilde iyi bir gitmiyor. o yüzden özellikle kahvaltı yapmayı çok iyi bir şekilde tercih ederim. kahvaltı demek güne başlamanın bence en iyi yöntemi.insanlar kahve ile günü başlıyor nasıl anlamıyorum gerçekten. kahveyi içtikten sonra nasıl ayırabiliyorlar ondan bakıyorum. o yüzden kahvaltı size hiçbir şekilde dışarı çıkmam.

0

aa kahvaltısı olur mu ya ben sabahları çok erken kalksam illaki biseyler yerim yoksa düşer bayılırım ben .kahvaltı yapayimda sadece iki zeytin bile olur yani kahvlti benim icin sart olmazsa olmazlarim arasındadır. nedense sabahları kalktığına çok aç oluyorum ve basim dönüyor yani illa kahvaltı yapmam lazım benim. bazıları sabah kahvaltısında çorbada içiyor.hem ac karnına kahve mi icilirmis zenginler gibi oturacaksin ekmek tereyağı bal sureceksin çayla beraber böyle yayila yayila saatlerce yapacaksın kahvaltısı ki zevki ciksin

0

en sevdiğim öğün kahvaltıdir simit çay vazgeçilmez

0

kahvaltıyı çok severim. kahvaltı yapmadan çıkmam.

0

sabah uyandığımda güzel bir kahvaltı yaparak güne başlamayı istememek için deli olmak gerekiyor.

0

tabii ki kahvaltı yapmayı severim ancak vaktim sınırlı olduğundan kahvaltı yapamıyorum.

0

kahvaltı en sevdiğim öğündür. kahve kahvaltıdan sonra iyi gider.

0

kahvaltı yapmayı çok severim peyniri domatesi salatalığı yetiyor zaten sevmek için